Μαρία Μπακοδήμου: Ραντεβου το Σεπτέμβρη και μήνυμα μετά το τέλος του Power of Love

Πριν από πέντε περίπου μήνες η Μαρία Μπακοδήμου ανέλαβε την παρουσίαση του ριάλιτι σχέσεων του ΣΚΑΙ Power of Love και δίχασε…

Κάποιοι χαρακτήρισαν την επιλογή της λάθος και πως δεν είχε ανάγκη να το κάνει, άλλοι πως με τη δική της παρουσία και τη στάση της το προϊόν αναβαθμίστηκε. Η ίδια απάντησε ξεκάθαρα σε πρόσφατη συνέντευξη της γιατί το έκανε:
«Γιατί μου έκανε κέφι. Σας το είπα από την αρχή. Το γουστάρω, πέρασα καλά.»

Το Power of Love, έριξε αυλαία το βράδυ της Παρασκευής με την Στέλλα Μιζεράκη και τον Πάνο Ζάρλα, ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε πολύ, να παίρνουν τη νίκη. Μετά το τέλος του τηλεοπτικού project η Μαρία Μπακοδήμου με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τη στήριξη και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές , τα μηνύματα, την υποστήριξη και την παρέα που κάναμε μέσα από το POWER OF LOVE από τον Φεβρουάριο. Από εμένα και το Μικέ κάλο καλοκαίρι με υγεία δημιουργικότητα και φυσικά αγάπη. Ραντεβού το Σεπτέμβρη #marymary #marymaryshop #poweroflove #poweroflovegr», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ