Καταδικάστηκε ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου σε 6 χρόνια και καλείται να της πληρώσει €250.000 - Οι πρώτες δηλώσεις της (Βίντεο)

Τι δήλωσε κι ο δικηγόρος της.

Ο σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου που κατηγορείτο για οικονομική εξαπάτηση σε βάρος της ηθοποιού καταδικάστηκε σε έξι χρόνια, ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε β' βαθμό, και καλείται να της δώσει €250.000.

Η Άβα Γαλανοπούλου, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, εμφανίστηκε ικανοποιημένη και δήλωσε: «Αισθάνομαι πραγματικά ευτυχισμένη και δικαιωμένη. Είχα πει ότι εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο. Τους ευχαριστώ πολύ. Και πιο πολύ ευχαριστώ τον δικηγόρο μου τον Δημοσθένη Πέππα που είναι για εμένα ο φύλακας άγγελός μου και έδωσε πραγματικό αγώνα τόσο καιρό προκειμένου να δικαιωθώ».

Από την πλευρά του, σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο δικηγόρος της ηθοποιού, Δημοσθένης Πέππας, ανέφερε: «Θα τα πάρουμε τα χρήματα και άμεσα. Δεν θέλαμε καμία εκδίκηση. Θέλαμε η ενοχή να πείσει αυτόν τον άνθρωπο ότι πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα, ή έστω κάποια χρήματα αν δεν τα έχει όλα. Να φροντίσει και την σύντροφο που είχε να την τιμήσει και ουσιαστικά να τιμήσει τον εαυτό του».

Δείτε τις δηλώσεις της ηθοποιού και του δικηγόρου της:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ