Μοσκοβισί στη Βουλή: «Μετά από 8 δύσκολα χρόνια η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η πρόοδος είναι εμφανής... Η χώρα ξαναγίνεται ελκυστική» τόνισε ο Ευρωπαίος Επίτροπος

Ο Επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, Φορολογίας και Τελωνείων, Πιερ Μοσκοβισί, βρέθηκε σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων και μίλησε στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών της Βουλής, με θέμα "Ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα".

«Ήμουν ανέκαθεν σύμμαχος και προσπάθησα να αντιταχθώ στις υπερβολές της λιτότητας και σε αυτούς που ήθελαν μια τιμωρητική δράση στην Ελλάδα», τόνισε ο Ευρωπαίος Επίτροπος, συμπληρώνοντας πως έδωσε μάχη για την κοινωνική διάσταση του τρίτου προγράμματος. 

«Η Ελλάδα ανέκαθεν δήλωνε την προσήλωσή της στη ζώνη του ευρώ και θέλω να αποτίσω φόρο τιμής στο θάρρος του ελληνικού λαού και του κοινοβουλίου γιατί διατήρησε τις δύσκολες και αναγκαίες πρωτοβουλίες» ανέφερε, επίσης, ενώ συμπλήρωσε «Το τέλος του προγράμματος είναι νίκη για την Ελλάδα και για την ζώνη του ευρώ».

Αφου έδωσε σε όλους τα συγχαρητήριά του για την υιοθέτηση των μεταρρυθμίσεων, τόνισε πως δεν θα υπάρξει τέταρτο μνημόνιο για την Ελλάδα.

«8 χρόνια μετά, η προσπάθεια αυτή φέρνει καρπούς και η Ελλάδα βλέπει το φως στην άκρη του τούνελ...» δήλωσε ο Μοσκοβισί, ο οποίος ανέφερε πως η χώρα "ξαναγίνεται ελκυστική".

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ