214 Άγγλοι εγκλωβίστηκαν 3 ώρες σε αεροπλάνο στη Ζάκυνθο - 48 βαθμοί η θερμοκρασία, λιποθυμίες, κρίσεις πανικού (Φωτό & Βίντεο)

Ταλαιπωρία δίχως τέλος.

Τα ταξίδια ίσως και να έχουν λίγη ταλαιπωρία, αλλά αυτό που συνέβη, την Κυριακή (01/07), σε 214 Άγγλους ξεπερνά κάθε όριο.

Οι 214 Άγγλοι, λοιπόν, επιβιβάστηκαν σε αεροσκάφος της εταιρείας Thomas Cook για να πάνε από τη Ζάκυνθο στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αεροπορική εταιρεία, με το που ολοκληρώθηκε η επιβίβαση, ενημέρωσε τους επιβάτες για μια μικρή βλάβη στο αεροσκάφος, η οποία θα επιδιορθωνόταν σε λίγα λεπτά.

Τα λίγα λεπτά, όμως, έγιναν τουλάχιστον τρεις ώρες κι οι συνθήκες μέσα στο αεροσκάφος ήταν αφόρητες, με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 48 βαθμούς μιας και δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός.

Όπως αναφέρει η «The Sun», επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες, πολλοί έβγαλαν τις μπλούζες του ενώ ήταν ιδρωμένοι κι αρκετοί λιποθύμησαν ή έπαθαν κρίση πανικού.

Μια έγκυος, μάλιστα, χρειάστηκε τη συνδρομή νοσοκόμας.

Η αεροπορική εταιρεία δεν προσέφερε ούτε νερό στους επιβάτες και τους ενημέρωσε -εν τέλει- για την αναβολή της πτήσης.

Οι 214 Άγγλοι διέμειναν σε ξενοδοχεία κακής ποιότητας, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα, κι έφαγαν μετά τις 21:00.

Η πτήση πραγματοποιήθηκε την επόμενη ημέρα (02/07) με την αεροπορική εταιρεία να απολογείται για την ταλαιπωρία των επιβατών.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ