«Game of Thrones»: Η «Σάνσα» αποκάλυψε ότι ο 8ος κύκλος θα είναι ο πιο αιματηρός (Βίντεο)

Τι δήλωσε σε συνέντευξή της.

Δυστυχώς, έχουμε ακόμα αρκετό καιρό μπροστά μας μέχρι τον Απρίλιο του 2019 για να δούμε τον όγδοο και τελευταίο κύκλο του «Game of Thrones» και τα μόλις έξι επεισόδιά του.

Κι από τα όσα ελάχιστα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα, σύμφωνα με το flix.gr, το μέλλον προδιαγράφεται μάλλον δυσοίωνο για την τύχη που περιμένει τους χαρακτήρες που μας κράτησαν συντροφιά για επτά ολόκληρες τηλεοπτικές σεζόν.

Όχι πως δεν το φανταζόμασταν, βέβαια. Για μια σειρά που συνηθίζει να ξεπαστρεύει ακόμα και τους βασικούς της χαρακτήρες, και μάλιστα με τους πιο ανελέητους τρόπους, και δεδομένου ότι εμμέσως το ΗΒΟ έχει ήδη λίγο πολύ προειδοποιήσει για την επερχόμενη σφαγή που θα φέρει το μεγάλο φινάλε, δεν έχουμε και πολλές προσδοκίες για το ποιος θα καταφέρει να επιβιώσει, ειδικά από τη στιγμή που το τέλος της σειράς επιφυλάσσει αναμενόμενα μερικές επικές και αναμφίβολα εξαιρετικά βίαιες αναμετρήσεις.

Η Σόφι Τέρνερ, ή άλλιως «Σάνσα Σταρκ», επιβεβαίωσε μάλιστα τους χειρότερους φόβους μας σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Ολοι συνασπίζονται για να πολεμήσουν την επικείμενη καταστροφή. Υπάρχει πολλή ένταση ανάμεσα σε αυτές τις μικρές ομάδες οι οποίες μάχονται για αυτό που νομίζουν ότι είναι σωστό. Μιλάμε για το “Game of Thrones”, οπότε πρόκειται να είναι πιο αιματηρό και συναισθηματικά βασανιστικό, και να έχει περισσότερο θάνατο από όλα τα προηγούμενα χρόνια μαζί».

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το βίντεο της εν λόγω συνέντευξης που παραχώρησε η Τέρνερ (αγνοήστε την κακή ποιότητα, καθώς η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε online), όπου η ηθοποιός μιλάει μεταξύ άλλων και για τη συνολική εξέλιξη του χαρακτήρα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ