Σωτήρης Κοντιζάς: Ξανά μπαμπάς ο δημοφιλής σεφ - Ναι έχει σχιστά ματάκια το μωρό (Φωτό & Βίντεο)

Δεύτερη φορά πατέρας ο Σωτήρης Κοντιζάς. 

Την ευτυχία να κρατήσει στα χέρια του όχι ακόμα ένα γευστικό gourmet πιάτο, αλλά το νεογέννητο παιδάκι του έχει από χθες (4/7) ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο γνωστός «Master Chef» εγίνε πατέρας για δεύτερη φορά. 

Μετά την μικρή Αριάννα - Τσιχίρο που είναι 2,5 ετών, ήρθε στη ζωή σήμερα ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο έχει κι αυτό σχιστά ματάκια μοιάζοντας πολύ στον μπαμπά του, που όπως γνωρίζουμε όλοι είναι κατά το ήμισυ Ιάπωνας. 

Η Ελληνοϊταλίδα σύζυγος του σεφ, Δέσποινα, ένιωσε τους πρώτους πόνους το απόγευμα της Τετάρτης, γύρω στις 7 και αμέσως πήγε στο μαιευτήριο, όπου και έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του στις 9 το βράδυ. Ο σεφ μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του έστειλε φωτογραφίες του μωρού σε συναδέλφους του στο εστιατόριο που διατηρεί, ενώ είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία έκανε την αποκάλυψη σήμερα στην εκπομπή «Στην Φωλιά των ΚουΚου».

Μένει να δούμε αν θα δώσει και στον γιο του κάποιο αξιοπεργίο όνομα, όπως έκανε με την κόρη του μιας και το Τσιχίρο έχει να κάνει με μία μονάδα μέτρησης του βυθού, εμπνευσμένο από μία ταινία του Μιγιαζάκι.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες και βίντεο

 

 

Εμπρός καλά μου πόδια!! #ragnarok

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotiris Kontizas (@scontizas) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ