Βάφτιση στο Μπάκιγχαμ: Louis πήρε επίσημα το όνομα του μπροστά σε ολή την βασιλική οικογένεια (Βίντεο)

Και το όνομα αυτού, Λούις!

Ο Λούις γεννήθηκε στις 23 Απριλίου και είναι ο πέμπτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. Σήμερα στην βάπτισή του είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται δημόσια μετά τη γέννησή του, καθώς μόνο φωτογραφίες του έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την βασιλική οικογένεια. Η βάφτιση έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και η τελετή διήρκησε περίπου 40 λεπτά.

Οι νονοί του νεογνού είναι οι Νίκολας βαν Κάτσεμ, Γκάι Πελι και Χάρι Όμπρεϊ Φλέτσερ ενώ νονές είναι οι Λόρα Μιντ, Σόφι Κάρτερ και Λούσι Μίντλετον. Στη τελετή ήταν και τα άλλα δυο παιδιά του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ο 4χρονος πρίγκιπας Γεώργιος και η πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι και οι νιόπαντροι Χάρι και Μέγκαν, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ, η αδελφή της Κέιτ, Πίπα Μίντλετον και ο σύζυγός της Τζέιμς Μάθιου όπως και όλη η οικογένεια Μίντλετον.

Η 92χρονη βασίλισσα και ο 96χρονος σύζυγός της Φίλιππος δεν ήταν στη βάφτιση του νεότερου μέλους της βασιλικής οικογένειας. Η βασίλισσα επιστρέφει σήμερα από το Νόρφολκ στο Λονδίνο και έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα υποχρεώσεων.

 
 
 

Members of the Royal Family arrive at the Chapel Royal, St James's Palace for the christening of Prince Louis.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ