Ο Ποντένσε στον Ολυμπιακό και επίσημα (Φωτό & Βίντεο)

''Λύγισε'' η Σπόρτινγκ και έριξε τις απαιτήσεις της.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επισήμως ο Ντανιέλ Ποντένσε, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ. Ο Πορτογάλλος μεσοεπιθετικός είχε συμφωνήσει από την περασμένη εβδομάδα και μόνος ''σκόπελος'' στην ολοκλήρωση της μετακίνησής του ήταν η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσιων που αξίωνε για τον διεθνή άσσο.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες έπαιξε σημαντικό ρόλο και μεσολάβησε για να γίνει το ''deal''. Ο Ποντένσε αποτελεί προσωπική επιλογή του συμπρατριώτη του προπονητή, Πέδρο Μαρτίνς που τον ήθελε στο μεγάλο λιμάνι. Τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε 12 φορές με την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας στην Primeira Liga (οι 7 εξ αυτών στην αρχική ενδεκάδα), τρεις στο Κύπελλο και ισάριθμες στο Λιγκ Καπ. Αυτή είναι η 10η μεταγραφή των Πειραιωτών μετά τους Γιάννη Μασούρα, Στέφανο Ευαγγέλου, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Γιάννη Φετφατζίδη, Ανδρέα Γιαννιώτη, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, Γιώργο Μαρίνο, Μαντί Καμαρά και Δημήτρη Μάνο.

 

 

Ο Ντανιέλ Ποντένσε στα «ερυθρόλευκα»! / @podence in the red and white of Olympiacos! #olympiacos #welcome #DanielPodence #WelcomeDaniel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

 

Ο Ντανιέλ Ποντένσε στον Ολυμπιακό! / @podence joins Olympiacos! #olympiacos #welcome #DanielPodence #WelcomeDaniel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ