Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Νέο κόμμα από Καμμένο - Μπαλτάκο: Για «μαριονέτες του Μητσοτάκη» λένε οι ΑΝΕΛ

Πρόκειται για «διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου» σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Την ίδρυση ενός πολιτικού φορέα ανακοίνωσαν, από κοινού, σήμερα (10/07), ο Δημήτρης Καμμένος κι ο Τάκης Μπαλτάκος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το νέο κόμμα θα κινείται στα Δεξιά κι έχει σκοπό τη «μη παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους».

Επίσης, στοχεύει -όπως υποστηρίζουν- οι ιδρυτές του στην απομάκρυνση της αριστερής κυβέρνησης.

Χαρακτηρίζουν, δε, ως «ιεροσυλία» την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας.

Πρόεδρος του εγχειρήματος είναι ο Δημήτρης Καμμένος και Γ.Γ. ο Τάκης Μπαλτάκος.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Ανακοινώνουμε σήμερα την πρόθεση μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος με περαιτέρω σκοπό την διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.
Πρόεδρος αυτού του πατριωτικού κόμματος θα είναι ο κ. Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο κ. Τάκης Μπαλτάκος.

Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας. Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού. Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας. Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας. Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το "Μακεδονία ξακουστή".

Και παρά δύναμιν τολμηταί».

ΑΝΕΛ: «Είναι μαριονέτες του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχολίασαν δηκτικά τη δημιουργίου του νέου φορέα από τον ανεξάρτητο βουλευτή Δημήτρη Καμμένο, προερχόμενο από τους ΑΝΕΛ, και τον Τάκη Μπαλτάκο.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης, ανέφερε: «Η αυλαία σηκώθηκε, οι μαριονέτες αποκαλύπτονται. Ο συνομιλητής της Χρυσής Αυγής, χέρι – χέρι με τον αποστάτη, ετοιμάζονται για την παράστασή τους. Όλοι ξέρουμε ποιος κρατάει τα νήματα. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από τους Δούρειους Ίππους του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το τέλος τους γνωστό, πολιτικός αφανισμός και ηθικός ξεπεσμός».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ