2018 Αριθμολογική ανάλυση Ιουλίου: Βαθειά ενδοσκόπηση, αποσυμπίεση για να φτάσουμε δυνατοί ως το τέλος της χρονιά

Τι σημαίνουν οι αριθμοί;

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας για βαθιά ενδοσκόπηση και θα πρέπει να πάρουμε το χρόνο μας, προκειμένου να αποσυμπιεστούμε και να ανασυνταχτούμε ενόψει του δεύτερου εξάμηνου της χρονιάς..

Ο αριθμός 7 καταπιάνεται με τα θέματα του καταφύγιου, της περισυλλογής και της ανάγκης να απελευθερώσουμε από τον νου, το σώμα και την αύρα ό,τι δεν λειτουργεί πλέον για μας. Το αποτέλεσμα αυτού του τριπλού καθαρισμού είναι απαραίτητο προκειμένου  να αφοσιωθούμε στο τώρα, καθώς θα πρέπει να έχουμε προετοιμάσει εντός μας τον χώρο για τις νέες ευκαιρίες. 

Μικρή πρόγευση: Ο Αύγουστος επιφυλάσσει μια ισχυρή νέα συχνότητα για τον πλανήτη και υπάρχουν άφθονες ευκαιρίες που σας αναμένουν σε κάθε τομέα της ζωής. Η ικανότητά σας να "καθαρίσετε το κατάστρωμα", να ξεφορτωθείτε τα περιττά, θα εξασφαλίσει ομαλότερη πλεύση προς το επόμενο λιμάνι σας.

Προς το παρόν, όσον αφορά τον Ιούλιο, θα πρέπει να ακολουθήσουμε ένα απλό τριμερές σχέδιο για να τακτοποιήσουμε το σκάφος μας. Καταρχάς καθαρίστε, κατά κάποιον τρόπο, σωματικά τον εαυτό σας, κυρίως, μέσω της εφίδρωσης. Οποιαδήποτε μορφή δραστήριας άσκησης είναι καλή, καθώς και το να μπείτε στη σάουνα για 15 έως 20 λεπτά. (Προσαρμόστε τον χρόνο ανάλογα με την αντοχή σας).Στη συνέχεια, ιδανικά, βουτήξτε σε κρύο νερό για λίγα λεπτά και μετά, πάλι πίσω στη σάουνα. Μπορείτε να κάνετε τρεις γύρους αυτής της διαδικασίας. Όπως έχει πει και ο Yogi Bhajan, αυτή η πρακτική αναζωογονεί τα τριχοειδή αγγεία όσο τίποτα άλλο.

Κάντε τα παραπάνω με γνώμονα την κοινή λογική και αν νοιώθετε αδύναμοι ή έχετε οποιοδήποτε ιατρικό θέμα, βεβαίως, συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας. 

Επιπλέον, το Apple Crab από τα Ανθοϊάματα του Μπαχ είναι εξαιρετικό για συναισθηματικό καθαρισμό. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες στο μπουκάλι με το νερό σας και θα αρχίσετε να νοιώθετε το βάρος του νεκρού παρελθόντος να φεύγει..

Το δεύτερο βήμα

Ο αριθμός 7 ενσωματώνει τον κόσμο του ήχου, της μουσικής και των μάντρας, οπότε  απλά ψάλλετε το αγαπημένο σας μάντρα για 11 λεπτά την ημέρα. Αυτό θα σας βοηθήσει να «πιάσετε» τη σωστή συχνότητα. Στον κόσμο μου δεν υπάρχουν μόνο τα μάντρας. Προσφιλής μου απασχόληση είναι να ψάχνω στο Youtube τις μελωδίες των  70's και 80's. Το παρακάτω κομμάτι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου:   https://www.youtube.com/watch?v=Qyclqo_AV2M

Το τρίτο βήμα

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά στη συναισθηματική πλευρά του αριθμού 7, καθώς αυτός συνδυάζεται με την ένταση του αριθμού 9 στον υπολογισμό Βάσης. Αυτό το δυναμικό δίδυμο ξυπνά τη λαχτάρα για μια καινούργια αίσθηση οικειότητας και πνευματικής σύνδεσης. Επιθυμούμε περισσότερες καταστάσεις «στενής σύνδεσης» στη ζωή μας και υπάρχει μια παθιασμένη ανάγκη και λαχτάρα να νοιώσουμε ότι μας κατανοούν και μας εκτιμούν.

Υπάρχει, ακόμα,  μια μεγάλη σωματική επιθυμία, οπότε ο Ιούλιος θα είναι ένας πολύ ρομαντικός μήνας! Αυτό συμβαίνει επειδή ο αριθμός Μετασχηματιστής για τον υπολογισμό της Καρδιάς είναι το 2 και ο αριθμός 2 εκφράζει τη "λαχτάρα να ανήκουμε". Ζητάμε αυτή την οικειότητα, τη σύνδεση και τη σωματική ικανοποίηση.

Όλα βρίσκονται μπροστά σας, στη διάθεσή σας, απλά φροντίστε το πλοίο που θα διαλέξετε να είναι γερό σκαρί και όχι μια βάρκα που μπάζει νερά.  Σας έχει συμβεί να ξανοίγεστε με κάποιον στη θάλασσα και στα μισά του δρόμου να συνειδητοποιείτε ότι το κολύμπι προς τη στεριά θα είναι δύσκολο  και κουραστικό;  Ίσως να υπάρχουν ακόμα και καρχαρίες στο νερό, κάνοντας το ταξίδι ακόμα λιγότερο διασκεδαστικό.

Εξισορροπήστε την "επιθυμία σας να ανήκετε" με ένα άλλο χαρακτηριστικό του αριθμού 2, το οποίο είναι "Θεϊκή Διάκριση", που ουσιαστικά σημαίνει να θέσετεσωστά όρια.

Η αποτοξινωτική όψη του μήνα θα σας βοηθήσει να δουλέψετε αυτό το θέμα και μια θετική δήλωση για σας μπορεί να είναι: «Δεν προσελκύω πια ό.τι είναι υποτιμητικό ή ηττοπαθές. Τώρα προσελκύω και δέχομαι μόνον ό,τι είναι εξυψωτικό και υπέροχο». 

Κοιτάζοντας ξανά τις πνευματικές και συναισθηματικές όψεις του Ιουλίου, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ο αριθμός 7 συμβολίζει τη φωνή και τα ζητήματα εμπιστοσύνης. Τώρα πρέπει να μιλήσουμε σ’ αυτούς που νοιαζόμαστε και να εκφράσουμε με σαφήνεια τις ανησυχίες μας σχετικά με το θέμα αυτό. Θα μπορούσαμε να πούμε πως υπάρχουν στιγμές που οι μόνοι που μπορείτε να εμπιστευτείτε είναι ο εαυτός σας και ο Θεός, ωστόσο, πρέπει να εργαζόμαστε και να συν-δημιουργούμε με τους άλλους. Όπου χρειάζεται, δείτε εάν μπορείτε να ξεκινήσετε έναν διάλογο ως εξής: "Θα ήθελα να έχω την αίσθηση ότι σε εμπιστεύομαι περισσότερο. Μπορούμε να προσπαθήσουμε να διευθετήσουμε μερικές λεπτομέρειες έτσι ώστε να συμβεί αυτό; "

Αυτή η μη απειλητική προσέγγιση μπορεί να είναι το κομβικό σημείο για να επιτευχθεί καλύτερη κατανόηση και η δημιουργία κοινού πεδίου. Θυμηθείτε, δεν πρέπει πάντα να συμφωνείτε, απλά πρέπει να είστε σε θέση να διαμορφώσετε ένα κλίμα διαλόγου. όπου κάθε πλευρά αισθάνεται πως εισακούγεται και η άποψή της γίνεται σεβαστή.  Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να αλλάξουμε τον κόσμο.

Πλανήτης Γη

Ο αριθμός 7 είναι το Στοιχείο του Νερού και η Μητέρα Φύση θα δείξει το σκληρό της πρόσωπο: Σε ολόκληρο τον πλανήτη θα γίνουμε μάρτυρες δραματικών γεγονότων που σχετίζονται με καταιγίδες, πλημμύρες, τυφώνες κλπ., Και αυτό φαίνεται πως θα είναι η καινούργια «φυσιολογική» κατάσταση. 

Ο πλανήτης Γη περνά, επίσης, από μια διαδικασία καθαρισμού και εμείς αποτελούμε μέρος αυτής της εμπειρίας. Μην ανησυχείτε, γιατί υπάρχουν πολλές εκτάσεις στην ενδοχώρα και μερικοί άνθρωποι θα καθοδηγηθούν να εξετάσουν πού πρέπει να φυτέψουν τις μελλοντικές τους ρίζες.

Συνοπτικά, αυτή είναι μια περίοδος προσωπικής κάθαρσης, με σκοπό μεγαλύτερη διαύγεια και αποτελεσματικότητα στον κόσμο, που συνεχίζεται με υπέρ-φόρτιση του εαυτού σας με το αγαπημένο σας μάντρα για 11 λεπτά την ημέρα και επαναπροσδιορισμό των σχέσεών σας, έτσι ώστε να ξέρετε ποιους μπορείτε να εμπιστευτείτε. 

Είστε κομμάτι της Παγκόσμιας δημιουργικότητας και καθώς επιλέγετε ναδεσμευθείτε συνειδητά με τη ροή της δημιουργίας, θα λάβετε υποστήριξη και καθοδήγηση. Αυτός ο αριθμός 11 της χρονιάς (2 + 0 + 1 + 8 = 11) το υπόσχεται, καθώς το 11 αντιπροσωπεύει το ηχητικό ρεύμα του Απείρου. Να ξέρετε ότι καθώς δονείτε το Σύμπαν, το Σύμπαν θα καθαρίσει το Μονοπάτι.

"Όταν εφαρμόζεται η ζωή, η ζωή τροφοδοτείται από τον Θεό." 
-Yogi Bhajan

 

Μετάφραση: Seva Simran K. 
Επιμέλεια: Jasmukhand K.

Πηγή: www.3ho.org/numerology-forecast-july-2018-deep-introspection

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ