Η Μελάνια Τράμπ σε μεγάλα κέφια με φόρεμα της Βικτόρια Μπέκαμ- Παιχνίδια με την μπάλα & τα Louboutin Louboutin (ΦΩΤΟ)

Στην Μεγάλη Βρετανία συνεχίζει να βρίσκεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του Μελάνια.

Το πρωί της Παρασκευής ο Τραμπ βρέθηκε στην εξοχική πρωθυπουργική κατοικία στο Τσέκερς για την προγραμματισμένη συνάντησή του με την Τερέζα Μέι. Από την άλλη η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ συνοδευόμενη από τον Φίλιπ Μέι επισκέφτηκε το Royal Hospital Chelsea στο Τσέλσι.

Φορώντας nude γόβες στιλέτο και φόρεμα με ρίγες της Βικτόρια Μπέκαμ, αξίας 1.750 ευρώ, δεν δίστασε να παίξει μπόουλινγκ στο γκαζόν με μαθητές και μαθήτριες που την υποδέχθηκαν, αλλά και με τους συνταξιούχους με έναν εκ των οποίων η εντυπωσιακή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκανε και «high five»!

Αργότερα, η τρίτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ μαζί με μαθητές και μαθήτριες κατασκεύασε χάρτινες παπαρούνες, σύμβολο μνήμης των πεσόντων του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και άκουσε τα παιδιά να συζητούν για θέματα αξιών καθισμένη μπροστά σε ένα πόστερ που έγραφε: «Be the best you can be» (Να είσαι ο καλύτερος που μπορείς να γίνεις), σύμφωνα με το standard.co.uk.

Το απόγευμα ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τσάι μαζί την βασίλισσα Ελισάβετ στο κάστρο του Ουίνδσορ και αργότερα το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ θα αναχωρήσει για την Σκοτία, γενέτειρα της μητέρας του πλανητάρχη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ