Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές ταπετσαρίες που είδε φέτος ο Σπύρος Σούλης

Γεμίστε με χρώματα και σχέδια τους τοίχους σας.

Οι ταπετσαρίες έχουν την τιμητική τους. Μπορεί κάποτε να παρέπεμπαν στο «παλιό και ξεπερασμένο», πλέον όμως σηματοδοτούν το μοντέρνο, το φρέσκο, το ανανεωμένο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στον νεανικό κοινό.

Αν δεν μας πιστεύετε, ρίξτε μια ματιά παρακάτω. Θα βρείτε όλες τις νέες σειρές ταπετσαρίας που κυκλοφόρησαν φέτος και θα ανακαλύψετε νέα χρώματα και μοτίβα που σηματοδοτούν τη νέα εποχή.

Chasing Paper Τα ξενοδοχεία Graduate Hotels αποφάσισαν -σύμφωνα με το spirossoulis.com- να κάνουν μια μοναδική συνεργασία με την εταιρεία Chasing Paper για αποκλειστική σειρά ταπετσαριών.  Τα ξενοδοχεία αυτά απευθύνονται σε νεανικό κοινό, κυρίως φοιτητές και απόφοιτους κολλεγίων. Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του μοναδική ταπετσαρία δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό περιβάλλον για κάθε φοιτητή. Μπορεί κάποιος να δει ταπετσαρίες με vintage τέχνη, αθλητισμό, φύση και γεωμετρία. Τα αποτελέσματα όπως βλέπετε είναι εντυπωσιακά.

ταπετσαρίες

Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του μοναδική ταπετσαρία.

Tempaper Για να γιορτάσει τα 10 χρόνια παρουσίας της, η εταιρεία Tampaper έβγαλε στην αγορά μια περιορισμένη έκδοση ταπετσαρίας που κάθε άλλο παρά κοινότυπη είναι: εντυπωσιακά γραφικά και μοντέρνος σχεδιασμός είναι τα χαρακτηριστικά που δημιουργούν μια από τις πιο ευχάριστες εικόνες για το μάτι. Το 2008 η εταιρεία ήταν η πρώτη σύγχρονη επιχείρηση στην αγορά που ιδρύθηκε αποκλειστικά για παραγωγή ταπετσαρίας. Είχαν, λοιπόν, λόγο να το γιορτάσουν!

ταπετσαρίες

Εντυπωσιακά γραφικά και μοντέρνος σχεδιασμός είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της ταπετσαρίας.

New Hat Η New Hat δεν είναι άγνωστη στον κόσμο της ταπετσαρίας. Παράγει ταπετσαρίες κατά παραγγελία και τα αποτελέσματα μοιάζουν με έργα τέχνης. Η πρώτη σειρά της, ωστόσο, με έτοιμες ταπετσαρίες αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού με τον καλύτερο τρόπο: η εταιρεία έχει εμπνευστεί από το προ-αποικιακό Περού μέχρι τα φουτουριστικά ηλιακά συστήματα και τα γραφικά που παράγει είναι πραγματικά μοναδικά.

ταπετσαρίες

Τα γραφικά αυτής της ταπετσαρίας είναι πραγματικά μοναδικά.

Twyla Οι λάτρεις της τέχνης είναι σίγουρο ότι θα αγαπήσουν την πρώτη σειρά με ταπετσαρίες που έβγαλε στην αγορά η εταιρεία Twyla. Τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από φωτογράφους αρχιτεκτονικής και αντλούν χαρακτηριστικά από τους δρόμους του Μπρούκλιν μέχρι και τις παραλίες της Ισπανίας. Ετοιμαστείτε για μια, εκτός των άλλων, ιδιαίτερα πολύχρωμη σειρά!

ταπετσαρίες

Τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από φωτογράφους αρχιτεκτονικής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ