Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Στις 11 η κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ στη Μητρόπολη Αθηνών- Η ανακοίνωση της οικογένειας

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στο ίδρυμα «Μαζί για το Παιδί» και στον οργανισμό «ΕΛΙΖΑ».

Σε λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 11 σήμερα το πρωί, η οικογένειά του θα πει το τελευταίο "αντίο" στον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή θα γίνει κατ' επιθυμία της οικογένειας σε στενό οικογενειακό κύκλο. 

Ο 34χρονος επιχειρηματίας "έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες και ενώ βρισκόταν στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στο ίδρυμα «Μαζί για το Παιδί» και στον οργανισμό «ΕΛΙΖΑ».

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Η οικογένεια Κόκκαλη ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης στο πένθος της για το θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιού και αδελφού.

ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 11:00 π.μ.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΘΗΝΩΝ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ