Πάρος: Η συγκλονιστική μάχη τεράστιου φιδιού με γάτα στον βράχο έληξε… ισοπαλία (Βίντεο)

Γάτα vs Φίδι σημειώσατε Χ

Τα φίδια ξυπνούν αυτή την εποχή από τη χειμερία νάρκη και συνηθίζουν να «βολτάρουν» στις εξοχές της Πάρου! Από την άλλη μεριά οι γάτες, τα περιμένουν…. «στη γωνία» καθώς αρέσκονται στο να τους επιτίθενται και ενίοτε αποτελούν τροφή για τα συμπαθή αιλουροειδή! 

Μια συγκλονιστική μάχη επιβίωσης που «διεξήχθη» μεταξύ ενός μεγαλόσωμου φιδιού και μιας γάτας μέσα σε εξοχικό κτήμα στην Πάρο, μας έδειξε για τα καλά τι εστί ένστικτο αυτοσυντήρησης στη φύση!

Η γάτα με το ένστικτο του κυνηγού επιτίθεται στο μεγάλο φίδι, το φίδι αναδιπλώνεται και ετοιμάζεται κι αυτό για επίθεση, η γάτα κατόπιν υποχωρεί για λίγο, το φίδι έπειτα κάνει κι αυτό πίσω, με αποτέλεσμα οι «αψιμαχίες» του αγώνα να καταλήγουν σε… αμφίρροπο αποτέλεσμα! 



Τόσο το ερπετό όσο και η γάτα μάλλον έκαναν… πρόβες επίθεσης χωρίς ωστόσο να τολμήσουν να εμπλακούν σε μία μάχη μέχρις εσχάτων!

Το φίδι μεγαλόσωμο και επιβλητικό ίσως φοβήθηκε την εχθρό του, από την άλλη πλευρά η γάτα μάλλον «δείλιασε» λόγω του μεγέθους του! 



Όπως κι αν έχει πάντως, τα άγρια ένστικτα που υπαγόρευσαν τον μεταξύ τους «αναγνωριστικό» τελικά πόλεμο «ακονίστηκαν» και εκδηλώθηκαν φανερώνοντας αιμοβόρες προθέσεις και από τις δύο πλευρές οι οποίες στο τέλος προτίμησαν να λήξουν την περίεργη μονομαχία τους ισοπαλία!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ