Πυρκαγιές στην Αττική: Οι νεκροί έφτασαν τους 74 - 164 οι ενήλικες τραυματίες, 23 παιδιά από τις πυρκαγιές στην Αν. Αττική (Βίντεο)

Επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική.

Ένας ακόμη νεκρός ανασύρθηκε από στελέχη του Λιμενικού, πριν από λίγο, στη θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας.

Πρόκειται για έναν άνδρα που εντοπίστηκε από ελικόπτερο του Λιμενικού και αυτή τη στιγμή μεταφέρεται στο Λιμεναρχείο Ραφήνας για τις διαδικασίες ταυτοποίησης με πλωτό σκάφος του σώματος.

Οι έρευνες του Λιμενικού, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνεχίζονται σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας.

Στους 74 ανέρχονται οι νεκροί που έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από τις Αρχές στη μεγάλη πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε πριν από λίγα λεπτά η εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος, Σταυρούλα Μαλλίρη

Είκοσι πέντε από τα θύματα βρέθηκαν, σήμερα το πρωί (24/07), σε οικοπεδικό χώρο στην περιοχή Ζούγκλα στο Μάτι.

Ωστόσο εκφράζονται φόβοι ότι οι αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί καθώς υπάρχουν αναφορές στο Κέντρο της Πυροσβεστικής, στην Αστυνομία και στο Λιμενικό για αγνοούμενους. Η κ. Μαλλίρη έκανε έκκληση στους συγγενείς των αγνοουμένων να επικοινωνούν στον τηλ. αριθμό 199 για να δηλώσουν τους ανθρώπους που αναζητούν δίνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες.

74 οι νεκροί, 164 οι ενήλικες τραυματίες, 23 παιδιά από τις πυρκαγιές,όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο, το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής..

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ