Γάμος Πριγκίπισσας Ευγενίας με έναν πρώην μάνατζερ σε μπαρ- Οι λεπτομέρειες & οι καλεσμένοι με κλήρωση (ΦΩΤΟ)

Όλες οι λεπτομέρειες του βασιλικού γάμου...

Μετά από επτά ολόκληρα χρόνια σχέσης, η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύντροφός της, Jack Brooksbank, πρόκειται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 12 Οκτωβρίου.

Ο γάμος θα γίνει στο Κάστρο του Ουίνδσορ- εκεί όπου παντρεύτηκαν δηλαδή και ο πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle.

(Photo: AP)

Η πρόταση γάμου έγινε στη Νικαράγουα, ενώ οι αρραβώνες του ζευγαριού ανακοινώθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο.

(Photo: Getty Images)

Η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ γνώρισε τον μνηστήρα της, ο οποίος ήταν μάνατζερ σε κλαμπ, ενώ έκαναν σκι στην Ελβετία πριν από περίπου επτά χρόνια.

Μάλιστα, ο Brooksbank εργαζόταν στο κλαμπ Mahiki, αγαπημένο στέκι τόσο του πρίγκιπα Harry, όσο και της αδελφής της Ευγενίας, πριγκίπισσας Βεατρίκης, όπως αναφέρει ο Guardian.

(Photo: Getty Images)

O μέλλων σύζυγος της πριγκίπισσας είναι γιος λογιστή, ενώ δεν έχει τελειώσει το Πανεπιστήμιο, ξεκινώντας κατευθείαν να δουλεύει αρχικά ως σερβιτόρος, αλλά και έμπορος κρασιών και στη συνέχεια ως μάνατζερ.

(Photo: Justin Tallis/PA Wire)

Τα μελλοντικά του πεθερικά, πρίγκιπας Andrew και Sarah Ferguson, φαίνεται, δε, πως τον λατρεύουν και είναι πολύ ευτυχισμένοι με τον γάμο της κόρης τους.

Στον λαμπερό γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας και του αγαπημένου της Jack, που θα γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, θα κληθούν και 1.200 τυχεροί κοινοί θνητοί.

Όσοι θέλουν να ζήσουν από κοντά την βασιλική εμπειρία- απαραιτήτως κάτοικοι Ηνωμένου Βασιλείου, μπορούν να κάνουν την αίτησή τους στο https://publicevents.royal.uk/ballot.

(Photo: Getty Images/ Jonathan Brady- PA Images)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ