Η πριγκίπισσα Σαρλίν ντυμένη σαν γοργόνα υποδέχθηκε τους καλεσμένους με τον Αλβέρτο στον ετήσιο γκαλά του Ερυθρού Σταύρου (φωτο)

Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα κοσμικά γεγονότα του Πριγκιπάτου

Την Παρασκευή, ο πρίγκιπας Αλβέρτος  και η σύζυγος του Σαρλίν  συμμετείχαν στο 70ο Γκαλά του Ερυθρού Σταυρού του Μονακό. Η πριγκίπισσα, πρωταθλητής κολύμβησης, φορούσε ένα φόρεμα που την  έκανε να μοιάζει με... γοργόνα.

Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα κοσμικά γεγονότα του Πριγκιπάτου. Έτσι  ο Πρίγκιπας Αλβέρτος και η Πριγκίπισσα Σάρλιν παρακολουθήσαν το 70 Γκαλά του Ερυθρού Σταυρού, του Μονακό του οποίου ο Αλβέρτος είναι ο πρόεδρος. Η Σαρλίν μητέρα  της Πριγκίπισσας Γκαμπριέλας του Μονακό και του Πρίγκιπα Ζακ φορούσε ένα φόρεμα που έμοιαζε με... δέρμα γοργόνας και  που της έδινε μια όψη... σειρήνας . Ίσως το επέλεξε για να κάνει μια αναφορά   στην καριέρα της ως πρωταθλήτριας κολύμβησης κάτω από τα χρώματα της Νότιας Αφρικής

Περίπου 800 άτομα προσκλήθηκαν για αυτή την εξαιρετική βραδιά, κατά την οποία εμφανίστηκε ο τραγουδιστής Seal. Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους, βρισκόταν, όπως αναφέρει η Paris Match   o πρίγκιπας Μιχαήλ της Γιουγκοσλαβίας, η πριγκίπισσα Antonella της Ορλεάνης-Μπουρμπόν  και η ηθοποιός  Rebecca Hampton.  Ανάμεσα στους διάσημους που παρακολουθήσαν την βραδιά,η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα-Καρεμπέ, η παρουσιάστρια  Maïtena Biraben κι ο γιατρός Michel Cymes με τη σύζυγό του Nathalie

Όπως υπενθύμισε ο «Μονακό Ματίν», κατά τη διάρκεια του πρώτου γκαλά, στις 10 Αυγούστου 1948, ήταν ο Maurice Chevalier που είχε τραγουδήσει για τους καλεσμένους. Η εκδήλωσημε την πάροδο των χρόνων  έγινε ενα τακτικό ραντεβού για μεγαλα  αστέρια οπως ο Φρανκ Σινάτρα , που έχει παρευρεθεί   εκεί τέσσερις φορές.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ