Φιλαρέτη Κομνηνού: Στην Επίδαυρο για να δει και να χειροκροτήσει τον γιο της στις Θεσμοφοριάζουσες

Είναι συνέχεια δίπλα του.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού πήγε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» του «Αριστοφάνη» στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αθηνών, στην οποία πρωταγωνιστεί ο γιος της, Γιώργος Παπαγεωργίου

Τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και είναι πάντα στην πρώτη θέση για να τον καμαρώσει και τον χειροκροτήσει. 

Η παράσταση, που είναι σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, ήταν αφιερωμένη στην αδικοχαμένη ηθοποιό, Χρύσα Σπηλιώτη, ένα από τα θύματα των πυρκαγιών που έπληξαν την Ανατολική Αττική

Ο ηθοποιός έχει ένα πολύπλευρο ταλέντο μιας και πέρα από τις θεατρικές παραστάσεις που έχει συμμετάσχει, είναι κ frontman του συγκροτήματος «Polkar».

«Έχω μεγαλώσει πίσω από μια κουΐντα βλέποντας τη μάνα μου να παίζει. Το περιβάλλον του θεάτρου μου ήταν οικείο. Αλλά η μητέρα μου ξέροντας τα αρνητικά του χώρου δεν με ενθάρρυνε να ακολουθήσω τα βήματα της. Κάποια στιγμή, όμως, της ζήτησα να κάνουμε μερικά μαθήματα για να δω εάν αξίζει τον κόπο. Όταν είδε ότι υπάρχει υλικό μου έδωσε το πράσινο φως για να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό.

Στην αρχή είχα το θέμα να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω δικά μου πράγματα για να μην υπάρχει αυτή η ταμπέλα. Γι αυτό πολύ συνειδητά μόλις τελείωσα τη σχολή έκανα μόνο δικές μου δουλειές, χωρίς να θέλω να εμπλέκεται η μάνα μου. Σήμερα είναι χαρούμενη γι' αυτό. Το πιο ωραίο που μου έχει πει είναι «σε εκτιμώ και ως συνάδελφο», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ