Παναθηναϊκός: Το τμήμα μπάσκετ έκλεισε τα 100 και το γιορτάζει! - Το νέο σήμα της ομάδας (Φωτό)

Πλήθος εκδηλώσεων.

Το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού συμπληρώνει, φέτος, 100 χρόνια από την ίδρυσή του με πρωτεργάτη τον Γιώργο Καλαφάτη.

Η ομάδα παρουσίασε, σήμερα (02/08), το επετειακό σήμα της για τον «πράσινο αιώνα» -όπως αναφέρεται- στη σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«1919-2019: 100 ΧΡΟΝΙΑ ζωής και επιτυχιών κλείνει την προσεχή αγωνιστική περίοδο (2018-2019) το τμήμα μπάσκετ του ιστορικότερου συλλόγου της χώρας, του Παναθηναϊκού μας. 100 ΧΡΟΝΙΑ παρουσίας στον Ελληνικό Αθλητισμό και Πολιτισμό. 100 ΧΡΟΝΙΑ προσφοράς στην Ελληνική Κοινωνία.

100 ΧΡΟΝΙΑ από τότε που ο σπουδαίος Γιώργος Καλαφάτης παρακολούθησε στο Παρίσι αγώνες καλαθοσφαίρισης, ενός παντελώς άγνωστου ως τότε στη χώρα μας αθλήματος, κατά τη διάρκεια των Διασυμμαχικών Αθλητικών Αγώνων. Ακολούθως, επέστρεψε στην Ελλάδα με τον απαιτούμενο εξοπλισμό και δημιούργησε την ομάδα καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, με επικεφαλής τον ιδρυτή μας, Απόστολο Νικολαΐδη. Κάπως έτσι ξεκίνησε να γράφεται η ιστορία... Μια ιστορία που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός τιμά και θα συνεχίσει να τιμά.

Ο πρώτος "Green Century" συμπληρώνεται και ένας άλλος ξεκινά. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχεδίασε το ειδικά προσαρμοσμένο λογότυπο για την προσεχή σεζόν, ώστε αυτό να σηματοδοτήσει τις ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν. Ενέργειες που εκτός από αθλητικό περιεχόμενο θα έχουν και τη μορφή της Κοινωνικής Ευθύνης, στο πλαίσιο της προσφοράς της ΚΑΕ στην Κοινωνία και σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Όλες αυτές οι δράσεις θα ανακοινωθούν με την έναρξη της σεζόν.Μείνετε συντονισμένοι».

Δείτε το επετειακό λογότυπο:

 

 

☘️ 1919-2019… 100 ΧΡΟΝΙΑ ζωής και επιτυχιών κλείνει την προσεχή αγωνιστική περίοδο (2018-2019) το τμήμα μπάσκετ του ιστορικότερου συλλόγου της χώρας, του Παναθηναϊκού μας. 100 ΧΡΟΝΙΑ παρουσίας στον Ελληνικό Αθλητισμό και Πολιτισμό. 100 ΧΡΟΝΙΑ προσφοράς στην Ελληνική Κοινωνία. 100 ΧΡΟΝΙΑ από τότε που ο σπουδαίος Γιώργος Καλαφάτης παρακολούθησε στο Παρίσι αγώνες καλαθοσφαίρισης, ενός παντελώς άγνωστου ως τότε στη χώρα μας αθλήματος, κατά τη διάρκεια των Διασυμμαχικών Αθλητικών Αγώνων. Ακολούθως, επέστρεψε στην Ελλάδα με τον απαιτούμενο εξοπλισμό και δημιούργησε την ομάδα καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, με επικεφαλής τον ιδρυτή μας, Απόστολο Νικολαΐδη. Κάπως έτσι ξεκίνησε να γράφεται η ιστορία… Μια ιστορία που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός τιμά και θα συνεχίσει να τιμά. #paobc #paobcgr #panathinaikos #GreenCentury #pao #century #100 #years #history #legacy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ