Τα σημάδια ότι περιβάλλεστε από αρνητικές ενέργειες και πώς να τις διώξετε

Η αρνητικότητα είναι κάτι που όλοι αντιμετωπίζουμε κατά καιρούς.

Η αρνητική ενέργεια είναι πολύ ισχυρή και μπορεί να είναι γύρω μας χωρίς να την παρατηρούμε. Θα μπορούσε να δημιουργήσει χάος στη ζωή μας και να μας κάνει ανθρώπους με πικρία και μνησικακία.

8 σημάδια ότι υπάρχουν αρνητικές ενέργειες γύρω σας και τι να κάνετε από την Μάγεια Τ. και το awaken.gr.com

Νιώθετε πολύ εξαντλημένοι συνέχεια.

Απλώς δεν νιώθετε ξεκούραστοι όσο και αν κοιμηθείτε. Ακόμα και όταν κοιμάστε περισσότερο από 8 ώρες, εξακολουθείτε να ξυπνάτε κουρασμένοι.

Δεν φροντίζετε πλέον το σώμα σας.

Δεν γυμνάζεστε πλέον.

Μερικές φορές ξεχνάτε να φάτε-και όταν το κάνετε, τρώτε απ΄ έξω. Δεν νοιάζεστε πλέον να αγοράσετε πράγματα που κάποτε σας έκαναν χαρούμενους.

Έχετε νεύρα.

Όλα αρχίζουν να σας ενοχλούν. Ερεθίζεστε τόσο πολύ από ασήμαντα πράγματα που μερικές φορές σας κάνουν να τραβάτε τα μαλλιά σας. Έχετε χάσει τον έλεγχο των συναισθημάτων σας.

Κατηγορείτε τους άλλους.

Ποτέ δεν φταίτε εσείς.

Πάντα ευθύνονται τα λάθη των άλλων για την συναισθηματική σας κατάσταση. Είναι ένα πολύ άσχημο σημάδι που δείχνει ότι περιβάλλεστε από αρνητικότητα και πρέπει αμέσως να κάνετε κάτι γι αυτό.

Νιώθετε χαμένοι.

Όταν αντιμετωπίζετε αρνητικές ενέργειες είναι φυσιολογικό πως θα αρχίσετε να χάνετε τον εαυτό σας. Και όσο περισσότερο προσπαθείτε να αντισταθείτε σε αυτές, τόσο χειρότερα νιώθετε.

Δεν μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας αν δεν καθαρίσετε πρώτα την αρνητικότητα γύρω σας.

Δεν μπορείτε να κάνετε ήρεμες συζητήσεις.

Συνεχώς μπλέκεστε σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με όλους. Οι συζητήσεις σας με τους άλλους γίνονται όλο και πιο έντονες.

Δεν μπορείτε να χαλαρώσετε.

Βρίσκεστε συνεχώς στα άκρα.

Δεν μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα και να χαλαρώστε.

Έχετε ξεχάσει πώς να το κάνετε αυτό.

Το μυαλό σας είναι γεμάτο με αρνητικές σκέψεις.

Δεν σταματούν. Συνεχώς σκέφτεστε πως κάτι κακό θα συμβεί και όλοι θα στραφούν εναντίον σας.

Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε έτσι. Χρειάζεται να κάνετε κάτι αμέσως. Εδώ είναι κάποιοι τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν:

Χρησιμοποιήστε θαλασσινό αλάτι.

Είναι γνωστό ότι απομακρύνει τις κακές ενέργειες. Κάντε μπάνιο με θαλασσινό αλάτι και θα παρατηρήσετε διαφορά. Διαλογιστείτε. Ο διαλογισμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διώξετε τις αρνητικές σκέψεις. 20 λεπτά την μέρα αρκούν.

Θυμιατίστε με φασκόμηλο.

Είναι σπουδαίος τρόπος για να ξεφορτωθείτε τις αρνητικές ενέργειες. Ξεκινήστε να θυμιατίζετε το σπίτι σας με τις πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά ενώ επαναλαμβάνετε ένα θεραπευτικό μάντρα. Θα δείτε την διαφορά αμέσως.

Κάντε ένα διάλειμμα.

Πάρτε μια μέρα ρεπό. Ταξιδέψτε κάπου. Καθαρίστε το μυαλό σας. Όλοι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο μόνοι για να μείνουμε σε επαφή με τον εαυτό μας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ