Ποιος πρώην υπουργός νοικιάζει την εντυπωσιακή βίλα του μέσω Airbnb για 1.138 ευρώ τη βραδιά; (φωτο)

Η βίλα είναι ένα οίκημα μοντέρνου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, το οποίο απέχει μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα και, μεταξύ άλλων ανέσεων, διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε λουτρά και μια εντυπωσιακή πισίνα στον κήπο.

Την εντυπωσιακή βίλα  που διατηρούν στην Ερέτρια, νοικιάζουν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Αirbnb ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης και η πολυβραβευμένη ζωγράφος σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου- .Βαλυράκη.

 Πρόκειται  για μια ονειρική κατοικια  με πισίνα, μοναδικά έργα τέχνης και μοντέρνα διακόσμηση, βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την Αττική. Αν αναρωτιέστε για το ποσό που πρέπει να διαθέσει κάποιος για να μείνει σε αυτό το εντυπωσιακό σπίτι, σας λέμε ότι στην πλατφόρμα της Airbnb φαίνεται  ότι το σπίτι νοικιάζεται για 1.138 ευρώ τη βραδιά. Εάν ο επισκέπτης του προκαλέσει φθορές, τότε θα πληρώσει αποζημίωση που αγγίζει ακόμη κα τις 4.180 ευρώ.

Η βίλα είναι ένα οίκημα μοντέρνου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, το οποίο απέχει μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα και, μεταξύ άλλων ανέσεων, διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε λουτρά και μια εντυπωσιακή πισίνα στον κήπο.

Από την πρώτη στιγμή που ο επισκέπτης διαβαίνει τη μεγάλη στρογγυλή πόρτα, διαπιστώνει πως το οίκημα συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την πολυτέλεια, την αισθητική και την άνεση. Το σπίτι είναι ιδανικό για παιδιά, καθώς διαθέτει ένα πλήρως διαμορφωμένο γήπεδο μπάσκετ και μια πισίνα με τζακούζι.

Εσωτερικά, στους τρεις ορόφους που επικοινωνούν μεταξύ τους με ανελκυστήρα, μοιράζονται 625 τετραγωνικά. Ο τελευταίος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και δύο πολυτελή μπάνια. Κάθε υπνοδωμάτιο είναι ευρύχωρο και έχει θέα προς τη θάλασσα, ενώ η κυρίως κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα queen size κρεβάτι και εντυπωσιακό λουτρό με υδρομασάζ

Στις φωτογραφίες διακρίνεται το εσωτερικό και το εξωτερικό του σπιτιού στο οποίο δεσπόζουν τα έργα της πολυβραβευμένης ζωγράφου Μίνας Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη.

Φωτογραφιες: AIRBNB

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ