Ξεκαρδίστηκαν στα γέλια : Ο σύζυγος της Τερέζα Μέι και η Μπριζίτ Μακρόν κάνοντας βόλτα στη νότια Γαλλία (φωτο)

Oι σύζυγοι των δυο ηγετών απόλαυσαν μια χαλαρή βόλτα στους δρόμους της Bormes-les-Mimosas

Χαλαρές στιγμές γεμάτες κέφι και ... χιούμορ φαίνεται να πέρασε ο σύζυγος της Τερέζα Μέι, Φίλιπ, με την σύζυγο του Εμμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ, ενόσω οι δυο ηγέτες συζητούσαν για το Brexit.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν συνάντησε εχθές στην Κυανή Ακτή   την Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι για να συζητήσουν  τις διαπραγματεύσεις για το Brexit.  Στο μεταξύ οι σύζυγοι των δυο ηγετών απόλαυσαν μια χαλαρή βόλτα στους δρόμους της Bormes-les-Mimosas . Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να ξεκαρδίζονται στα γέλια καθώς αντάλλασσαν αστεία μεταξύ τους.

Μετά  την συνάντηση του Εμμανουέλ Μακρόν με την Τερέζα Μέι ακολούθησε επίσημο δείπνο στο οποίο παραβρέθηκαν οι σύζυγοι τους  Μπριζίτ και Φίλιπ.

Όσο για το τι ειπώθηκε στην συνάντηση των δυο ηγετών,το Μέγαρο των Ηλυσίων  επεσήμανε  ότι "Η Βρετανίδα πρωθυπουργός επρόκειτο να εξηγήσει στον Γάλλο πρόεδρο «τη θέση του Λονδίνου στις διαπραγματεύσεις για το Brexit και για τη μελλοντική σχέση της Βρετανίας με την ΕΕ»,

Η Τερέζα Μέι και ο σύζυγος της έκαναν μια στάση στη Γαλλία λίγο πριν τις διακοπές τους στην Ιταλία όπως αναφέρει η Daily Mail.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ