Η τενίστρια Άννα Κουρνίκοβα πουλάει 14,2 εκατομμύρια δολάρια την εντυπωσιακή βίλα της στο Μαϊάμι (φωτο)

Μα ποιος μπορεί να αποχωριστεί ένα τέτοιο ονειρεμένο σπίτι; 

Περνώντας τις εξωτερικές  πύλες αυτής της παραμυθένιας κατοικίας της  οδού  2345 Lake  που βρίσκεται σε μια από τις πιο αριστοκρατικές  περιοχές του Μαϊάμι, την περίφημη  Sunset Island III, θα  βρεθείτε σε ένα εντυπωσιακό αρχοντικό που θα σας μαγέψει. 

Δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς ότι ο ιδιοκτήτης αυτής της ονειρικής έπαυλης θα ήθελε να την αποχωριστεί. Κι όμως η διάσημη τενίστρια Άννα Κουρνίκοβα  ανέθεσε στον αντιπρόεδρο του οίκου Sotheby's Jorge Uribe, την πώληση της προς 14,25 εκατομμύρια δολάρια όπως αναφέρει το  housebeautiful.com

Η εντυπωσιακή είσοδος

Ένας επίγειος παράδεισος με τροπικά δέντρα , στο κτήμα της βίλας, περιστοιχίζει ένα ονειρεμένο σπίτι με 8 υπνοδωμάτια που έχουν θέα που κόβει την ανάσα και 8 λουτρά. Το τεράστιο σαλόνι, με ξυλόγλυπτες πόρτες και επίσης εκπληκτική θέα είναι ένας τέλειος συνδυασμός της μοντέρνας αισθητικής με τον αέρα του παλιού αρχοντικού.

Η κουζίνα-υπερπαραγωγή είναι εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και υπερσύγχρονα καλαίσθητα έπιπλα. Ακόμα και τα μπάνια είναι τόσο πολυτελή που θα μπορούσες να περάσεις... ώρες μέσα σε αυτά.

Η βίλα της Άννα Κουρνίκοβα διαθέτει επίσης πισίνα με spa και γήπεδο μπάσκετ. Αν ακόμα δεν αρχίσατε να... ονειρεύεστε πως είναι να κατοικείς σε ένα τέτοιο σπίτι, να σας πούμε ότι διαθέτει ιδιωτικό λιμανάκι υποδοχής γιοτ και  ιδιωτική παραλία και να σας αφήσουμε να απολαύσετε τις φωτογραφίες....

Σκιερό μέρος δίπλα στην πισίνα

Πισίνα και Spa

Ιδιωτική παραλία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ