Το ερωτικό τραγούδι που ταιριάζει στο ζώδιο σου για το φετινό καλοκαίρι

Έρωτας, Ζώδια, Καλοκαίρι φετινό και σουξεδάκια καλοκαιρινά 2018! Για πάμε…

Δες ποιο τραγούδι σου ταιριάζει το καλοκαίρι του 2018 ανάλογα με το ζώδιο σου. 

Δυνάμωσε την εντάση!

ΚΡΙΟΣ: Νότης Σφακιανάκης - Τα Πιο Μεγάλα Σ' Αγαπώ >>

Κοίτα, για να λέμε του στραβού  το δίκιο, φέτος το Καλοκαίρι, δεν το ‘χεις με τον Έρωτα. Από την μια έρχονται λάθος παθιασμένες και δύσκολες σχέσεις και από την άλλη έχουμε σχέσεις που φτάνουν στο τέλος τους, λόγω εμπόδιων και τέλματος! Αλλά όχι, Δίας και Αφροδίτη, φροντίζουν για πάρτη σου και όσα προβλήματα θα έχεις, άλλο τόσο καυτό πάθος θα βιώσεις αυτό το Καλοκαίρι! Αντί για κλάμα λοιπόν, διάλεξε… κρεβάτι!  

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2018, είναι:  «Ποτέ δε θα σου πω πως σ’ αγαπάω. Ποτέ δε θα σου πω πως πεθαίνω. Όταν, όμως, σε φιλάω, θα καταλάβεις απ’ τον τρόπο που ανασαίνω, πόσο σε θέλω…, όταν τα χείλη σου στα χείλη μου θα φέρνω …»

ΤΑΥΡΟΣ: Γιώργος Μαζωνάκης - Αγαπώ Σημαίνει >>

Ω, ναι γλυκό μου Ταυράκι αυτό το καλοκαίρι θα καταλάβεις (αναγκαστικά) τι σημαίνει Σ’αγαπώ… Σ’αγαπώ δεν είναι μόνο να είναι ο άλλος δίπλα σου foreverandever… Σ’αγαπώ, σημαίνει να υποστείς τις συνέπειες της υπερβολής σου, να αντέξεις τσακωμούς, να κάνεις και λίγο πίσω, να είσαι ολιγαρκής, να μην τα θες όλα δικά σου… Το ‘χεις ή μπα;

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2018, είναι:  «Υπερβολές που έκανα όλες χαλάλι, για σένανε χαλάλι σου, θα το’κανα και πάλι. Ποτέ μου δεν μετάνιωσα δεν μετανιώνω, και πάντα υπερβολικός για σένα θα δηλώνω. …»

ΔΙΔΥΜΟΣ: Διονύσης Σχοινάς - Φοίβος - Εδώ στη δουλειά >>

Διδυμάκι ούτε παθιασμένο το λες το φετινό καλοκαίρι, ούτε έντονο, ούτε ανατρεπτικό! Αλλά έλα που εκεί μέσα στην αδιάφορη και ψυχρή καθημερινότητα, εσύ δεν χάνεις ούτε το κέφι σου, ούτε το σεξαπίλ σου, ούτε το ταλέντο σου στο φλερτ…Φυσάς μωρό μου, φυσάς και τα λες και όμορφα και μένουμε και με το στόμα ανοιχτό όταν κάνεις την πασαρέλα σου, από μπροστά μας! 

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2018, είναι:  «Εδώ στη δουλειά, καθημερινά, οι μέρες περνούν, χωρίς καμιά διαφορά …»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νίκος Οικονομόπουλος - Για Παράδειγμα >>

Το… «τελικά» είναι η λέξη σου αυτό το Καλοκαίρι Καρκινάκι… Τι εννοώ; Μπορεί να έχεις λάμψη, θαυμαστές, να είσαι πρωταγωνιστής, να σε χειροκροτούν όλοι, αλλά τελικά τι; Εσύ θες τον άνθρωπο σου, το άλλο σου μισό, το έτερον ήμισυ, όχι τέτοια επιφανειακά… Δυο συμβουλές λοιπόν: Πρώτον αυτός που σκέφτεσαι αυτήν την στιγμή, ξέρεις ποιος, δεν είναι το άλλο σου μισό αλλά λάθος επιλογή, οπότε στρίβε αλλού τα μάτια. Δεύτερον, αν θες κάτι σοβαρό και όχι επιφανειακό, σταμάτα κι εσύ να είσαι κουκουρούκου!

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2018, είναι:  «Είναι πολλά που δεν μπορώ να καταλάβω. Αν τα κατάλαβες εσύ, αλήθεια, μπράβο. Κι ενώ μιλούσες για φωτιά, μιλάς για στάχτες. Είναι πολλά που τελικά, αλλιώς μου τα πες…»

ΛΕΩΝ: Πάνος Κιάμος - SuperSakofeat. BO - Θέλω Να Σε Ξαναδώ >>

Πρώτον, Ανάδρομοι Άρης και Ερμής, φέρνουν πίσω τσούρμο πρώην που θέλουν να σε ξαναδούν! Το θέμα είναι αξίζει η επανασύνδεση ή καλύτερα ένα sex-reminderκαι έξω από την πόρτα; Δεύτερον, με τόση Έκλειψη πάνω σου μανάρι, θα το κάνεις το λάθος (ξέρεις αυτό που είχες ξανακάνει το πρώτο 3μηνο του έτους) και θα ξανακλαις… Και τρίτον με Αφροδιτάρα πάνω σου, απόψε φοράς τα καλά σου και για αγάπη ετοιμάσου…

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2018, είναι:  «Ξέρω ότι δεν μπορείς. Ξέρεις ότι δεν μπορώ. Μα είτε λάθος ή σωστό, θέλω να σε ξαναδώ …»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μάκης Δημάκης - Έρωτας Είσαι >>

Έρωτας είσαι, θα φωνάζεις στο φετινό Καλοκαίρι Παρθενάκι! Όλα είναι για πάρτη σου και όλα θα τα έχεις! Promiseπως όποιος κι αν είναι ο στόχος σου, μέχρι τέλος του Καλοκαιριού θα τον έχεις πετύχει στον έρωτα!  Χμμ, για στάκα… Όχι και όλοι οι στόχοι…  Αν επιμένεις μικρό μου, σε αυτόν τον δήθεν μεγάλο έρωτα που σε απογοητεύει απανωτά, τα τελευταία χρόνια, τσάμπα η εύνοια… Θα τα φας τα μούτρα σου και πάλι…

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2018, είναι:  «Και τι να λέμε τώρα, έρωτας είσαι, που μου τα πήρε όλα στο άψε σβήσε, άστα πολλά τα λόγια, έλα και φίλα με, τη νύχτα σπάμε, πάμε φύγαμε…» 

ΖΥΓΟΣ: Ειρήνη Παπαδοπούλου - Επιβιώνω >>

Πρόσεξε πως είναι η φάση με σένα φέτος το καλοκαίρι, που σκίζω τα πτυχία μου για πάρτη σου! Βλέπεις δεν μας έχεις συνηθίσει έτσι Ζυγέ… Τι εννοώ; Εννοώ πως με Πλούτωνα και Κρόνο, έλλειψη από ρήξεις, δυσκολίες και εμπόδια δεν θα έχεις… Ωστόσο, δεν χαμπαριάζεις! Έχεις και την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά για τον εαυτό σου, που και να πέσεις, ξανασηκώνεσαι και είσαι και πιο σέξι και ικανός από πριν! Μωρέ, μπράβο…

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2018, είναι:  «Να μην ανησυχείς για μένα, να μην νιώθεις ενοχή, αφού την γλίτωσα από εσένα, τι χειρότερο να μου συμβεί...»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βασίλης Δήμας - Ο βασιλιάς του κόσμου >>

Σίγα ρε Σκορπιέ… Ανατριχιάσαμε… Τι ύφος μπλαζέ είναι αυτό παιδί μου! Ναι οκ… Καταλαβαίνω με ένα Καλοκαίρι να αρχίζει με Δία-Ποσειδώνα για πάρτη σου και να τελειώνει με τον ίδιο τρόπο, είσαι στα καλύτερα σου, με φουλ επιτυχία, εύνοια και απόλαυση! Αλλά να σου θυμίσω εκεί πάνω στο θρόνο σου, ένας Ουρανός πριονίζει τα «πόδια» της θρονοκαρέκλας και ένας Ανάδρομος Άρης κλωτσάει αδιάφορα το έπιπλο… Το νου σου με την έπαρση και τις βιασύνες λοιπόν, βασιλιά…

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2018, είναι:  «Κι όταν είσαι αγκαλιά μου πάλι την καρδιά μου την απογειώνω στ' άστρα κι άμα θέλεις κάστρα, χτίζω και παλάτια, μπρος στα δυο σου μάτια!»

ΤΟΞΟΤΗΣ: MELISSES - Το Κρυφτό >>

Αχ αυτά τα ανομολόγητα πάθη, ε; Αυτοί οι κρυφοί έρωτες και οι απαγορευμένες αγάπες… Έτσι σε βλέπω το Καλοκαιράκι Τοξοτάκι… Ένα μυστικό, μία σκέψη, μία ιδέα, ένα όνειρο, μία διαίσθηση, σε οδηγεί χωρίς ταμπού και δεύτερες σκέψεις σε έναν έρωτα φουλαριστό με feeling! Και αν είναι και απαγορευτικός; Χμμ… Το νου σου, γιατί οι προσδοκίες για τους ανεκπλήρωτους έρωτες, είναι αυτές που πληγώνουν περισσότερο, όταν γκρεμιστούν…

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2018, είναι:  «Πάλι χθες βράδυ σε είδα μπροστά μου. Με κοίταξες κι ήρθες μες στην αγκαλιά μου και σαν να σταμάτησε ο χρόνος για λίγο, με ένα χαμόγελο μου πες "πρέπει να φύγω" …»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Knock Out - Βράδυ Σαββάτου >>

Ήξερες μήπως πως το Σάββατο είναι η μέρα του μπαμπά Κρόνου; Ε, να ο πρώτος λόγος που σου ταιριάζει το άσμα… Ο δεύτερος είναι τα γνωστά… Παλεύεις μόνος, αγωνίζεσαι, καμιά φορά υποφέρεις κιόλας και αυτός /η που θες για άλλο σου μισό, εμφανίζεται μπροστά σου με χιλιάδες εμπόδια, που πρέπει κι αυτά εσύ, να τα ξεπεράσεις και τα λάθη φυσικά δεν συγχωρούνται ούτε στο ελάχιστο! Αυτό δεν είναι καλοκαίρι… Survivorείναι…

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2018, είναι:  «Και τι δε θα ‘δινα για να σε έχω. Όσο και αν περιμένω αντέχω, μα εσύ τρέχεις πάλι κοντά του και ‘γω κλαίω βράδυ Σαββάτου …»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κωνσταντίνος Κουφός - Τρελαίνομαι>>

Πρώτον είσαι τρελός από μόνος σου και το ξέρεις… Όμως αν δεν αποτρελαθείς φέτος το Καλοκαίρι με τόση Έκλειψη να «παίζει» και με έναν Άρη πέρα-δώθε πάνω σου, εμένα να μην με λένε… αστρο-ανταγωνιστή του Tiesto! Τα σκαμπανεβάσματα θα είναι τόσα πολλά στον Έρωτα που δεν θα ξέρεις τι να κάνεις! Επανασύνδεση, γάμο, παιδί, χωρισμό, τσακωμό, onenightstand, νέα γνωριμία; Τι απ’όλα;

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2018, είναι:  «Τρε λαι λαι λαι λαι λαι νο μαι ! Μέθυσα κι ο κόσμος ευτυχώς, μοιάζει να 'ναι πιο αληθινός …»

ΙΧΘΥΣ: Νικηφόρος - Σαν Αλήτης >>

Ρίξ’το έξω Νέμο, ρίξ’το! Τα πάντα όλα για πάρτη σου αυτό το καλοκαίρι, αφού επαφές και επικοινωνίες σε κάνουν ξανά να χαμογελάς, συναντήσεις σε συναρπάζουν και από τύχη, κάνε ότι γουστάρεις, αυτή εκεί θα είναι, στο τσεπάκι σου! Ναι, οκ, μπορεί να… αλητέψεις λίγο, αλλά οκ… Από το να σε παραμυθιάζουν μνηστήρες, καλύτερη η αλητεία…

Ο ερωτικός στίχος σου για το Καλοκαίρι 2018, είναι:  « Σαν αλήτης θα γυρίζω ξημερώματα, θα μπερδεύω τα ποτά και τα ονόματα, το μυαλό μου από εσένα επιβίωσε, το καλό παιδί που ήξερες τελείωσε …»

Πηγή: oroskopos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ