Ο Keanu Reeves με αυτή τη φωτογραφία και αυτό το απίθανο μήνυμα μας διδάσκει ...

Ο διάσημος ηθοποιός έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή του και προσπαθεί να μην χάνει το χαμόγελό του.

Είναι από τους πιο γνωστούς σταρ του Hollywood. Αμείβεται με εκατομμύρια και είναι στην κυριολεξία περιζήτητος. Ο λόγος για τον Keanu Reeves, στον οποίο η ζωή έδειξε και το σκληρό της πρόσωπο.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή του και προσπαθεί να μην χάνει το χαμόγελό του.

Η σύντροφός του γέννησε νεκρό το παιδί τους και μετά από 18 μήνες σκοτώθηκε σε τροχαίο. Ο Keanu Reeves όμως δεν το βάζει κάτω. Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο facebook που συνοδεύεται από μια φωτογραφία του, δίνει μαθήματα ζωής 

«Βλέπετε αυτούς τους ανθρώπους πίσω μου; Βιάζονται να πάνε στη δουλειά τους και δεν δίνουν προσοχή σε τίποτα άλλο.

Κάποιες φορές είμαστε τόσο απασχολημένοι με την καθημερινή μας ζωή που ξεχνάμε να κλέψουμε λίγο χρόνο για να απολαύσουμε την ομορφιά της ζωής. Είναι σαν να είμαστε ζόμπι.

Κοιτάξτε ψηλά και απομακρύνετε τα κινητά τηλέφωνα από τα αυτιά σας.

Καλημερίστε ανθρώπους που συναντάτε στο δρόμο και, γιατί όχι, δώστε μια ζεστή αγκαλιά σε όσους μοιάζουν στεναχωρημένοι. Βοηθήστε κάποιον.keanu-reeves

Θα πρέπει να ζείτε την κάθε σας ημέρα, σαν να είναι η τελευταία.

Αυτό που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν για μένα, είναι ότι πριν από μερικά χρόνια υπέφερα από κατάθλιψη. Δεν το είπα ποτέ σε κανέναν. Έπρεπε να το ξεπεράσω μόνος μου. Ο άνθρωπος που με κρατούσε μακριά από την ευτυχία μου ήμουν μόνο ΕΓΩ.

Κάθε μέρα είναι πολύτιμη οπότε ας την αντιμετωπίζουμε ακριβώς έτσι. Η αυριανή μέρα δεν είναι εγγυημένη, για αυτό ζήστε το σήμερα! Ελπίζω να μοιραστείτε αυτά τα λόγια και να διαδώσετε έτσι την αγάπη».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ