Η Ελεονώρα Μελέτη έγινε τελάλης : Με ντουντούκα διαφημίζει παράσταση του συζύγου της στη Σαρωνίδα

Η παρουσιάστρια βγήκε στους δρόμους με ντουντούκα, θέλοντας να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο, τον σύζυγο της Θοδωρή Μαροσούλη

Έναν πολύ έξυπνο τρόπο, παρμένο από... τις παλιές ελληνικές ταινίες, βρήκε η Ελεονώρα Μελέτη για να διαφημίσει την παράσταση «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης»  της οποίας παράγωγος είναι ο σύζυγος της.

Ποιος είναι αυτός; Έγινε... τελάλης. Υιοθέτησε τον παλιό τρόπο που είχαν οι θίασοι για να διαφημίζουν τις παραστάσεις τους. Πιο συγκεκριμένα: Η παράσταση «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης» βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στο Θέατρο Αθηνά τον χειμώνα.

Σήμερα, το θεατρικό έργο θα ανέβει στο Τριανόν Cinemax στη Σαρωνίδα και αυτοκίνητο της επιχείρησης διαφημίζει την παράσταση στην περιοχή. Οδηγός του αυτοκίνητου που κάνει το promotion της παράστασής στην περιοχή, είναι η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη , γιατί αν δεν διαφημίσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει....

Η παρουσιάστρια βγήκε στους δρόμους με ντουντούκα, θέλοντας να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο, τον σύζυγο της Θοδωρή Μαροσούλη, ο οποίος έχει την παραγωγή του έργου. Αμακιγιάριστη και ντυμένη casual προσκάλεσε τον κόσμο να παρευρεθεί στην παράσταση.

Μάλιστα  φαίνεται ότι το διασκέδασε αρκετά αφού δημοσίευσε μέσω Insta Stories σχετικό βίντεο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ