Η οικογένεια της Νατάσας Βαρελά έστειλε εξώδικη επιστολή στα ΜΜΕ- Δείτε για ποιο λόγο

Όλα όσα αναφέρει η επιστολή.

Όπως είναι γνωστό τα ξημερώματα της Κυριακής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Νατάσα Βαρελά σε ηλικία μόλις 33 ετών. Η κηδεία της θα γίνει αύριο (Τετάρτη 22 Αυγούστου) στις 11 π.μ στα Μέγαρα!

Μετά το θάνατο της Νατάσας, η οικογένειά της, θέλοντας να προστατέψει τη μνήμη της, έστειλε μέσω του δικηγόρου της την ακόλουθη εξώδικη επιστολή:

«Ηλεκτρονική εξώδικη επιστολή, δήλωση και πρόσκληση προς όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Σας δηλώνουμε ότι τη στιγμή που κηδεύουμε το παιδί μας, που έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή, μετά λύπης μας λάβαμε γνώση δημοσιευμάτων τα οποία πληγώνουν την οικογένεια μας και αμαυρώνουν τη μνήμη της.

Σας παρακαλούμε θερμά όπως σεβαστείτε το πένθος μας, αποσύρετε και αποφύγετε να δημοσιεύσετε τώρα ή στο μέλλον πληροφορίες που αφορούν την προσωπική και οικογενειακή ζωή της θυγατέρας μας καθώς και απόρρητα ιατρικά δεδομένα.

Επιπλέον, σας γνωστοποιούμε ότι επιθυμούμε την διακριτική παρουσία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κατά την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού της θυγατέρας μας, σεβόμενοι άπαντες τον πόνο μας και την θλίψη μας.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας, ιδίως της διαφύλαξης και προάσπισης της τιμής, υπόληψης και μνήμης της πολυαγαπημένης κόρης μας, Νατάσας Βαρελά, με κάθε μέσο από τη βλάβη που προκαλείται σε αυτήν, άλλως θα ασκήσουμε, δια της δικαστικής οδού, τα νόμιμα δικαιώματα μας

Μέγαρα, 21.08.2018

Οι εξωδίκως δηλούντες γονείς,

Δημήτριος Βαρελάς

Ελένη Βαρελά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ