Αήττητος και στη Λισαβόνα ο ΠΑΟΚ - «Χρυσή» ισοπαλία που δίνει πρόκριση επί της Μπενφίκα (Βίντεο)

Και τώρα ελάτε στην Τούμπα.

Για πέμπτο σερί παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έμεινε αήττητος και κατάφερε να αποδράσει από το Ντα Λουζ με «χρυσή» ισοπαλία και σκορ πρόκρισης μιας και το 1-1 με το εκτος έδρας γκολ του δίνει τη δυνατότητα στην Θεσσαλονίκη να παίξει ακόμα και για το «λευκό Χ» (0-0).

Η Μπενφίκα έχασε σωρεία ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο και ο Δικέφαλος είχε την τύχη με το μέρος του, αλλά οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ένα αυστηρό πέναλτι που σφύριξε ο ρέφερι, Μάζιτς. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Πίζι ευστόχησε από την «άσπρη βούλα».

Ο ΠΑΟΚ ισορόπησε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και βρήκε το γκολ με τον Ουάρντα στο 76', που έγινε η χρυσή αλλαγή του Λουτσέσκου. Έπειτα από κόρνερ ο Μάτος είχε δοκάρι και στην επαναφορά ο Αιγύπτιος πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι και νήκησε τον Βλαχοδήμο.

Γήπεδο: "Ντα Λουζ"

Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)

Βοηθοί: Μιλοβάν Ρίστιτς (Σερβία), Ντάλιμπορ Τζούρτζεβιτς (Σερβία)

Βοηθοί γραμμών: Νέναντ Τζόκιτς (Σερβία), Ντανίλο Γκρούζιτς (Σερβία)

Τέταρτος διαιτητής: Νεμάνια Πέτροβιτς (Σερβία)

Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Φέισα, Ζέντσον, Ζίβκοβιτς (65' Σίλβα), Πίζι (79' Φέλιξ), Σέρβι (79' Σεφέροβιτς), Φερέιρα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λέο Ζαμπά (81' Σακχόβ), Πέλκας, Λημνιός (52' Ουάρντα), Πρίγιοβιτς (87' Ακπόμ).

 

Γκολ: 45' Πίζι/76΄Ουάρντα

Κάρτες: 52' Ζέντσον, 83' Αντρέ Αλμέιδα/71' Βιεϊρίνια, 84' Πέλκας, 89' Ουάρντα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ