Ραντεβού με τ' αστέρια η ΑΕΚ - Η πρόκριση περνά από την Βουδαπέστη

Απόψε στις 22:00, Cosmote Sports 1

Μετά την υπερβάση με την Σέλτικ η τύχη χαμογέλασε στην ΑΕΚ καθώς η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο της τη Βίντι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

Η πρώτη μάχη είναι απόψε στη Βουδαπέστη και στο «Groupama Arena». Με οδηγό λοιπόν το φοβερό ευρωπαϊκό της αήττητο (που έχει φτάσει τα 12 παιχνίδια) η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα επιδιώξει να δείξει από σήμερα ποιος είναι το αφεντικό για την πρόκριση. 

Σε αυτή την προσπάθεια η ΑΕΚ θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος έχει φτάσει πλέον στο 100% της ετοιμότητάς του και αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. 

Εκεί όπου θα πάρει πιθανότατα θέση στο αριστερό άκρο του 4-4-1-1, με το πετυχημένο δίδυμο Κλωναρίδη-Λιβάγια να μη σπάει στην επίθεση και τον Μπακασέτα να φαντάζει φαβορί έναντι του Γκάλο για τη θέση στο απέναντι άκρο. 

Κατά τ’ άλλα, ο Μπάρκας θα είναι δεδομένα κάτω από τα δοκάρια, οι Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Μπακάκης έχουν «κλειδωμένες» τις τρεις θέσεις στην άμυνα και για την άλλη στ’ αριστερά ο Χουλτ έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει από τον Λόπες (ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό). 

Όσο για το κέντρο, δεδομένη είναι η παρουσία του Σιμόες, ενώ δεν αποκλείεται (παρά την καλή παρουσία του Άλεφ στη ρεβάνς με τη Σέλτικ) να προτιμηθεί λόγω καλύτερων ανασταλτικών προσόντων ο Γαλανόπουλος. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ