Τα άστρα συμβουλεύουν: Ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο επομένως η λογική νικά το συναίσθημα ...ακόμα και στον έρωτα!

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Με την είσοδο του Ήλιου στην οργανωτική και αναλυτική Παρθένο επανερχόμαστε στους κανονικούς μας ρυθμούς και σιγά-σιγά βάζουμε σε μια τάξη τα πράγματα.

Θα χρειαστεί ωστόσο να επιστρατεύσουμε τη λογική και το πρακτικό μας πνεύμα, ώστε να έχουμε σωστή και αντικειμενική κρίση.

Να σταθούμε -σύμφωνα με το astrologos.gr- σε λεπτομέρειες, να μελετήσουμε και να υπολογίσουμε δεδομένα για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα.

Το πρόγραμμα είναι απαραίτητο όπως και οι σωστές προτεραιότητες για να αποφύγουμε το άγχος, αλλά και το χάσιμο χρόνου σε ανούσιες υποθέσεις.

Στα ερωτικά δεν αφήνουμε το συναίσθημα να μας παρασύρει σε άστοχες επιλογές γι’ αυτό και προσπαθούμε να κρατάμε τα μυαλά μέσα στο κεφάλι μας, αναζητώντας ένα πρόσωπο που θα μας καλύπτει σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε δουλειές παραγωγικοί και συνεπείς.

Δε μας ενδιαφέρει η δόξα ή η φήμη αλλά το να καταφέρουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα αποδεικνύει τις ικανότητές μας. 

Αναλυτικά:

Κριός: Η επιστροφή στους κανονικούς σας ρυθμούς, ενδεχομένως και εργασιακούς, θα είναι σταδιακή αφού για να μπείτε και πάλι στη σειρά θα είναι λίγο δύσκολο είτε γιατί στο μυαλό σας είναι ακόμα καλοκαίρι είτε γιατί έτσι κι αλλιώς δεν είστε του προγραμματισμού. Δεν αποκλείεται επίσης να ξεκινήσετε μια μίνι αποτοξίνωση ή άσκηση αν το παρακάνατε στις διακοπές με τα ποτά, τα φαγητά και τα ξενύχτια. Ερωτικά θα κάνετε μια επεξεργασία δεδομένων για να δείτε τι πήρατε ή τι κι αν μπορείτε να προσφέρετε παραπάνω. 

Ταύρος: Με τον Ήλιο στον οίκο των ερώτων σας το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην αισθηματική σας ζωή όπου και θα αναζητήσετε την ουσία της κάθε επαφής σας. Αν είστε μόνοι η αξιοπιστία και η σταθερότητα του χαρακτήρα σας θα είναι στοιχεία που θα γοητεύσουν το αντίθετο φύλο οπότε οι κατακτήσεις σας θα μεγαλώσουν. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από σας να κάνετε την κατάλληλη επιλογή. Αν είστε σε σχέση είναι ευκαιρία να θέσετε πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν και να βρείτε από κοινού λύσεις.

Δίδυμοι: Αρκετά θέματα έχετε ανοιχτά, κυρίως όσα αφορούν στην οικογένειά σας κι αν δεν έχετε ένα σύστημα, δεν πρόκειται να ξεκουραστείτε. Αυτό που κυρίως χρειάζεστε είναι να θέσετε συγκεκριμένες προτεραιότητες, από τα πιο σημαντικά στα λιγότερο και σταδιακά να τα ολοκληρώσετε. Το ίδιο ισχύει και με δουλειές ή τεχνικές εργασίες του σπιτιού σας. Ερωτικά ίσως νιώθετε ότι έχετε χάσει την ανεμελιά σας ή ότι σας έχουν βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι αλλά ξέρετε ότι μόνο έτσι θα συμμαζευτείτε αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν καταπιέζεστε.

Καρκίνος: Καλείστε να οργανωθείτε για να καταφέρετε να τελειώσετε κάποιες δουλειές ή γραφειοκρατικές σας υποθέσεις που έχουν μείνει στη μέση λόγω καλοκαιριού. Το να ξαναμπείτε στους καθημερινούς σας ρυθμούς επίσης είναι κάτι που πρέπει να κάνετε, ιδιαίτερα αν οι διακοπές σας έφτασαν στο τέλος τους. Ερωτικά είναι μια περίοδος συζητήσεων και συναντήσεων που σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, να θέσετε τα θέλω σας και να στείλετε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για το τι είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε. 

Λέων: Θα κάνετε μια αποτίμηση του τι κερδίσατε και του τι χάσατε το προηγούμενο διάστημα, θα βάλετε κάτω υπέρ και κατά στα οικονομικά και τα ερωτικά σας θέματα και θα αποφασίσετε για το πώς θα κινηθείτε στην παρούσα φάση. Δείχνετε πιο σοβαροί, οργανωμένοι αλλά και κατασταλαγμένοι ενώ θα κάνετε και μια απόπειρα να περιορίσετε υπερβολές συναισθηματικές και υλικές, για να μην αποσυντονίζεστε. Ίσως διαπιστώσετε ότι κάποιες προσδοκίες σας είναι αρκετά υψηλές και θα χρειαστεί να μετριάσετε τις απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό σας όσο κι από τους άλλους. 

Παρθένος :Με τον Ήλιο πλέον στο ζώδιό σας μπορείτε να κάνετε τα επαγγελματικά σας πλάνα και να δρομολογήσετε κάποια σχέδια που αφορούν στην προσωπική σας ζωή. Με γνώμονα τη λογική και αναλύοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα θα καταλήξετε σε συγκεκριμένες ενέργειες που πρέπει να γίνουν από την πλευρά σας. Δε θα δυσκολευτείτε ωστόσο καθώς έχετε και εύνοια και τον χαρακτήρα για να τα καταφέρετε. Θα ρίξετε το βάρος και στα ερωτικά ή τις σχέσεις σας όπου τα πράγματα φαίνονται σαφώς πιο ομαλά και πιο εύκολα στη διαχείρισή τους κι εκτός αυτού σας παρουσιάζονται και περισσότερες ευκαιρίες. 

Ζυγός: Είναι ευκαιρία να βάλετε σε μια τάξη τη ζωή σας να οργανώσετε τα εργασιακά σας θέματα και να δρομολογήσετε δουλειές για το άμεσο μέλλον, αλλά και ζητήματα που πρέπει να τις επεξεργαστείτε και να τις χειριστείτε ανάλογα. Επίσης, είναι σημαντικό να εξοικονομήσετε χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση και να μην είστε σε συνεχή πίεση. Στον ερωτικό τομέα, από την άλλη, όλα τα θεωρείτε εύκολα στα λόγια, στην πράξη βλέπετε όμως ότι δεν είναι έτσι και χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να καταλήξετε σε συγκεκριμένες κινήσεις και αποφάσεις. 

Σκορπιός: Η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί και θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους που είτε έχουν κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σας είτε σας είναι χρήσιμοι στα επαγγελματικά σας. Ενδεχομένως να συνειδητοποιήσετε ότι δε χρειάζεται να περιτριγυρίζεστε από πολλά πρόσωπα αλλά λίγα και εκλεκτά. Ερωτικά κάνετε μετρημένες κινήσεις και ρίχνετε βάρος σε συγκεκριμένα στοιχεία του χαρακτήρα ενός προσώπου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αναπτύξετε αισθήματα για κάποιο που έχετε ή είχατε φιλικές σχέσεις και ταιριάζετε αρκετά σε πολλά σημεία.

Τοξότης: Δυσκολεύεστε αρκετά να αποβάλλετε την... καλοκαιρινή νοοτροπία και να προσαρμοστείτε στην καθημερινότητα ωστόσο θα αναγκαστείτε καθότι τα επαγγελματικά σας ζητήματα είναι αρκετά και θα πρέπει να αρχίσετε να συμμαζεύεστε και να οργανώνεστε για να μην υποστείτε κριτική από ανωτέρους σας ή μαζευτούν πολλά και μετά αγχωθείτε. Από την άλλη θα επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις ή σχέδιά σας. Ερωτικά στις λεπτομέρειες δεν κολλάτε όμως θα έπρεπε να είστε πιο παρατηρητικοί για να διακρίνετε αν η συμπεριφορά που βγάζει προς τα έξω ένα πρόσωπο και ο χαρακτήρας του ταυτίζονται. 

Αιγόκερως: Κρίνετε απαραίτητο το να βάλετε σε μια καινούργια τροχιά την καθημερινότητά σας διευθετώντας γραφειοκρατικά ή άλλα ζητήματα ώστε να ξενοιάσετε και να ασχοληθείτε με άλλα σημαντικά σας θέματα. Από την άλλη συζητήσεις και συναντήσεις για επαγγελματικούς λόγους θα πληθύνουν ίσως μάλιστα σας γίνει μια πρόταση που μεν δε θα σας εντυπωσιάσει αλλά σας παρέχει προοπτικές για σταδιακή άνοδο. Ερωτικά μια νέα γνωριμία είναι πιθανή όπου και θα εξελιχθεί σε συχνή επαφή. Σε επικοινωνιακό επίπεδο πάντως θα τα βρείτε με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Υδροχόος: Έχετε ανάγκη να βάλετε σε μια σταθερή πορεία τη ζωή σας τουλάχιστον όσον αφορά στα οικονομικά σας και μόνο διευθετώντας εκκρεμότητες και ζητήματα που αποφεύγετε συνεχώς να διευθετήσετε. Από την άλλη αν ψάχνετε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος. Ερωτικά ωστόσο δυσκολεύεστε να συμμαζευτείτε αφού προτάσεις και πειρασμοί εξάρουν την περιέργειά σας και αυξάνουν τις επιθυμίες σας. Εφ’ όσον είστε ελεύθεροι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να στερήσετε από τον εαυτό σας μοναδικές εμπειρίες , πριν καταλήξετε σε ένα πρόσωπο. 

Ιχθείς: Με τον Ήλιο απέναντί σας, θα αναγκαστείτε να μειώσετε τις προσδοκίες σας αλλά και τις φαντασιώσεις σας και να δείτε τις καταστάσεις στις σχέσεις σας, επαγγελματικές και ερωτικές όπως είναι κι όχι όπως θέλετε ή ονειρεύεστε. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κατεβάσετε λίγο τον πήχη ή να βρείτε έναν άλλον τρόπο ακόμα και βοήθειες από τρίτους ώστε να υλοποιήσετε σχέδια και ιδέες σας που είχατε καιρό στο συρτάρι. Στα ερωτικά σας δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και μην παρασύρεστε από την εμφάνιση ή τα λόγια ενός προσώπου θεωρώντας το ιδανικό γιατί θα απογοητευτείτε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ