Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Να γιατί χρειάζεσαι μια γυναίκα Παρθένο στη ζωή σου - Αυτοί οι 7 λόγοι θα σε πείσουν

Ο Ήλιος πέρασε στην Παρθένο.

Από σήμερα (23/08) αρχίζουν τα γενέθλια όσων εκπροσωπούν το ζώδιο της Παρθένου.

Συγκεντρώσαμε τους 7 βασικότερους λόγους για τους οποίους λατρεύουμε την Παρθένο και στους παρουσιάζουμε παρακάτω.

Μεταξύ μας και, σύμφωνα με το astrology.gr, σίγουρα θα την αγαπήσεις κι εσύ!

1. Γιατί έχει τρελό λογισμικό (μυαλό) και το χρησιμοποιεί κατά βάση για να κάνει καλό στους ανθρώπους που αγαπάει κι όχι για να σε ρίξει ή να σε πουλήσει. Δεν έχει βρωμιά η Παρθένος, αλλά μπέσα!

2. Επειδή αν υπάρχει χιούμορ που είναι ο τέλειος συνδυασμός εύστροφου νου, κοφτερής ατάκας με γενναία δόση αλήθειας, ε, τότε είναι 100% Παρθενίσιο και ηδονίζομαι να το ακούω! Φτιάχνω διάθεση κι ανεβάζω επίπεδο λέμε!

3. Ξέρω ότι θα μου πει την αλήθεια, όχι για να με πληγώσει, αλλά για να με γλυτώσει τις ολέθριες συνέπειες ενός ψέματος. Η Παρθένος με τρόπο λεπτό και σωστό, πάντα θα με κοιτάξει ευθέως στα μάτια και θα μου μιλήσει με ειλικρίνεια.

4. Είναι προσεκτική, σκέφτεται και φιλτράρει πάντα πριν πει ή κάνει κάτι κι έτσι νιώθω ένα είδος ασφάλειας κοντά της! 

5. Ξέρει τι κάνει κι αυτό μου είναι αρκετό για να την εμπιστευτώ, με την ζωή μου την ίδια. Πρόσθεσε σε αυτό ότι δεν γουστάρει να αμολάει λόγια για να σε πληγώσει κι έχεις τον τέλειο άνθρωπο στην ζωή σου!

6. Εναι ντροπαλή ή έστω επιφυλακτική! Την βλέπω και την χαίρομαι! Ξέρω ότι έχω να κάνω με άνθρωπο που γνωρίζει τα όρια, δεν θα κάνει μπούρδες για να τραβήξει την προσοχή!

7. Είναι βαθιά συναισθηματική, αλλά κλείνει την καρδούλα της πίσω από το μυαλό της! Καλά κάνει, γιατί έτσι ξέρω ότι δεν έχω να κάνω με άνθρωπο ότι να ναι, που δεν θα πει μεγαλοστομίες, ούτε θα τάξει λαγούς με πετραχήλια, απλά και μόνο για να σε κάνει να την ερωτευτείς. Είναι εξαιρετικά τίμια στις συναισθηματικές της συναλλαγέςκαι δεν σκοπεύει ποτέ να σε πληγώσει! Μα είναι να μην την λατρεύεις;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ