Η Άντα Λεούση συμβουλεύει: Τα πάντα αλλάζουν αυτό το Σαββατοκύριακο - Ποιοι ευνοούνται και σε ποιον τομέα

Οι ημερήσιες προβλέψεις κι όχι μόνο.

Και ναι! Στα ξαφνικά όλα αλλάζουν, όλα φτιάχνουν, όλα βελτιώνονται! Τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, σήμερα (25/08), και μόνο χαρά μπορούν να περιμένουν τα ζώδια της Γης και του Νερού του πρώτου δεκαημέρου!

Όσον αφορά την αυριανή ημέρα (26/08), Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα και πολλές θα είναι οι ερωτικές αλλά και οικονομικές δυσχέρειες.

Προσοχή, σύμφωνα με το oroskopos.gr, στα λάθη και στις κακές επιλογές οι παρορμητικοί του δευτέρου δεκαημέρου.

Ωστόσο, καλά τα νέα με σχέδια να υλοποιούνται, για τους γήινους και υδάτινους του πρώτου δεκαημέρου με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου

Η Πανσέληνος ωστόσο φέρνει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα στους μεταβλητούς του πρώτου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Μη βιάζεστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε, γιατί όλα θέλουν το χρόνο τους. Ηρεμήστε και σκεφτείτε πιο «γήινα», γιατί οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας.

Ταύρος: Σε ότι αφορά το συναισθηματικό σας τομέα, περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο για να δράσετε. Για να έχετε αποτελέσματα σε αυτά που κάνετε, βελτιώστε τους τρόπους που λειτουργείτε.

Δίδυμοι: Προτιμήστε τη διπλωματία από τις δυναμικές διεκδικήσεις για να έχετε αποτελέσματα. Για να είσαστε δίκαιοι, προσπαθήστε να κρίνετε αντικειμενικά επαγγελματικές υποθέσεις.

Καρκίνος: Για να ξεκολλήσετε από το παρελθόν που σας πλήγωσε, ανοιχθείτε σε καινούριες γνωριμίες. Ανανεωθείτε συναισθηματικά, αγνοώντας ακόμα και τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν.

Λέων: Αφήστε καταστάσεις που δημιουργούν ανασφάλειες, αλλάζοντας τους ρυθμούς σας. Κρατήστε κάτι για τον εαυτό σας και μη δίνετε την εντύπωση στους άλλους ότι τους ανήκετε ολοκληρωτικά.

Παρθένος: Αναθεωρήστε απόψεις που ήσασταν κάθετοι και σας κρατούσαν μακριά από αυτά που αγαπάτε. Αποδεχθείτε το σύντροφό σας για αυτό που είναι και μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε.

Ζυγός: Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στα σχέδιά σας. Μείνετε σταθεροί στις σχέσεις σας, για να έρθει η εδραίωση σας στον επαγγελματικό χώρο.

Σκορπιός: Ανακαλύψτε τι θέλετε σύμφωνα με τα γούστα σας και καταπολεμήστε αρνητικές σκέψεις και απαισιοδοξία. Ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει, για να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά.

Τοξότης: Κάνοντας τις κατάλληλες ενέργειες, θα συμβάλετε σημαντικά στην επαγγελματική σας επιτυχία. Προχωρήστε στις υπερβάσεις σας, τώρα που νιώθετε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί.

Αιγόκερως: Συνάψτε συμμαχίες με άτομα του εργασιακού ή προσωπικού σας περιβάλλοντος, που μπορούν να στηρίξουν τις απόψεις σας.

Υδροχόος: Πειρασμοί και προκλήσεις που θα τραβήξουν την προσοχή σας, θα σας βάλουν σε ερωτικές δοκιμασίες. Ενισχύστε την προδιάθεσή σας να ανταλλάξετε απόψεις και σκέψεις με τους άλλους.

Ιχθείς: Να είστε συγκεκριμένοι στις θέσεις σας, για να γίνεστε πιο κατανοητοί. Η παρουσία σας στο χώρο θα είναι ενδιαφέρουσα και αυτό θα επιβεβαιώσει τη φιλαρέσκειά σας κατά πολύ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ