Super League: Αρχή με νίκες για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο κι ΑΕΛ - Δείτε τα γκολ (Βίντεο)

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας της 1ης αγωνιστικής.

Το πρωτάθλημα της Super League άρχισε, χθες (25/08), και τους πρώτους τρεις βαθμούς της περιόδου εξασφάλισαν η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος κι η ΑΕΛ κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό κι Απόλλωνα Σμύρμνης, αντίστοιχα.

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Χωρίς να «πατήσει το γκάζι» κι έχοντας το μυαλό και στη ρεβάνς των play off του Champions League με την Βίντι (28/08), η ΑΕΚ μπήκε με το... δεξί στη Super League. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο, χάρις στα γκολ των Πόνσε (37΄) και Λιβάγια (47΄).

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-0: Με ένα πέναλτι που είδε μόνο ο διαιτητής, Αριστομένης Κουτσιαύτης, ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, με 1-0, στην πρεμιέρα της Super League. Ο Πρίγιοβιτς, που έπεσε στο έδαφος πριν τον ακουμπήσει ο Παπαδόπουλος, ήταν ο σκόρερ των «ασπρόμαυρων» από την «ασβεστένια βούλα» στο 58ο λεπτό.

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-2: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουλούρη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ξεκίνησε με το... δεξί το πρωτάθλημα της Super League. Ο επιθετικός της ομάδας του Κάναντι σημείωσε και τα δύο τέρματα (36', 76'), μετά από δύο ασίστ του Γιαννούλη. Νωρίτερα, είχε ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι ο Μάζουρεκ (41').

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ 0-1: Η ΑΕΛ πέρασε από τη Ριζούπολη και νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στην πρεμιέρα της Super League. Οι "βυσσινί" σε ένα κακό παιχνίδι κατάφεραν να πετύχουν ένα ωραίο γκολ με τον Ντέλετιτς στο 30' και ήταν αρκετό να τους δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ