Γιώργος Χρανιώτης ροκ νιάτο με μακριά σγουρά μαλλιά – Τα κορίτσια δεν τα θυμούνται... λένε με τον Πυρπασόπουλο

Ένα καταπληκτικό throwback.

Ο Γιώργος Χρανιώτης αναπολεί τα χρόνια της νιότης και τις όμορφες εμπειρίες που έχει ζήσει.

Μερικές εξ αυτών με τον επί χρόνια επιστήθιο φίλο και πλέον κουμπάρο του, Γιώργο Πυρπασόπουλο, ο οποίος τον πάντρεψε με την Γεωργία Αβασκαντήρα, στην Τήνο.

Ο πρώην Survivor ξέθαψε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας μια φωτογραφία που τον δείχνει με ροκ στυλ, μακρί μαλλί μαζί με τον φίλο του ηθοποιό και δυο κοπέλες.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο «Χρανιώλας» δεν θυμούνται που ήταν, αλλά ούτε και τις κοπέλες που είναι μαζί τους στις φωτογραφίες.

 

Σιγουρα μεσα 90s.Μου την έστειλε ο @yorgos_pirpassopoulos,προσπαθούμε να θυμηθούμε που ειμαστε,αλλά μάταια,δεν...Ίσως στην Νάξο.Ή Σαντορινη.Δεν έχει σημασία.Σημασια έχει να ζεις κι εμείς τοτε το κάναμε μ όλες μας τις δυνάμεις.Και τις αντοχές.Και ήταν ωραια.Υπηρχε τεράστια ορμή και καλοσύνη.Και τρελλα...Θενξ κουμπάρε για το γαματο nostalgic mood που μου χάρισες!!! #θροουμπακ #instaphoto #oldschool #νοουεπεξεργασια #onelove #φιλαρακος #τακοριτσιαδενταθυμομαστεουτεκαταδοιανιαελπιζωναναικαλα #oldschool #πετσιναπαντελονια #μαλλιας #πυρπασο #αλητεια #boys #λαχουρια #ομορφιες #υφος #τερματασχολειαπαμεαλητεια

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ