Ανδρόγυνο μοντέλο ξεσκέπασε την Αρτζέντο - Είναι ο δεσμός της κολλητής της φεμινίστριας που την αποκήρυξε! Μύλος! (Φωτό)

Σωρεία αποκαλύψεων.

Η Ρόουζ ΜακΓκόουαν, γνωστή φεμινίστρια και μία από τους κύριες εκφραστές του κινήματος «Me Too», αποκήρυξε την παλιά φίλη της, Άζια Αρτζέντο, μέσω ανοιχτής επιστολής, ύστερα από τη δημοσιοποίηση μηνυμάτων για σεξουαλική κακοποίηση του Τζίμι Μπένετ, όταν ήταν ανήλικος. Στην υπόθεση εμπλέκεται κι ο/η Rain Dove, ένα μοντέλο που χαρακτηρίζεται ως «non-binary», δηλαδή «άφυλο», μιας και κοινοποίησε SMS που αντάλλαξε με την ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, η ΜακΓκόουαν στην επιστολή της αναφέρει ότι έμαθε για τη σεξουαλική κακοποίηση του Τζίμι Μπένετ από την Άζια Αρτζέντο μέσα από τον/τη Rain Dove, όταν αποκαλύφθηκε πως η Άζια Αρτζέντο είχε παραδεχθεί σε μήνυμά της στο μοντέλο πως είχε κάνει σεξ με τον Μπένετ, το 2013, όταν δηλαδή ήταν ανήλικος.

Σύμφωνα και με τη «The Telegraph», η ΜακΓκόουαν υποστηρίζει: «Της είπα ότι πρέπει να τους τα δείξει αμέσως, να μη χάσει καθόλου χρόνο. Δεν ήταν δύσκολο να το πω. Το δύσκολο ήταν το σοκ, όταν συνειδητοποίησα ότι όλα όσα αντιπροσώπευε το κίνημα MeToo κινδύνευαν να χαθούν». Τα SMS κοινοποιήθηκαν στην Αστυνομία, αλλά διέρρευσαν στον Τύπο.

Μάλιστα, όπως παραδέχεται η ΜακΓκόουαν, η Αρτζέντο της είχε πει ότι κάποιος την εκβίασε, αλλά δεν αποκάλυψε περισσότερα.

Υπενθυμίζεται ότι η Αρτζέντο είχε σχέση με τον Γάλλο σεφ, Άντονι Μπουρντέν, που αυτοκτόνησε πρόσφατα, και φέρεται να ήταν εκείνος που πλήρωσε 380.000 δολάρια στον Τζίμι Μπένετ.

Η ΜακΓκόουαν προσθέτει στην επιστολή της: «Είναι θλιβερό να χάνεις μια φίλη, αλλά αυτό που συνέβη στον Τζίμι Μπένετ είναι ακόμα πιο θλιβερό. Είτε αληθεύει πως το αγόρι αυτό την εκβίαζε είτε όχι, δεν ήταν δίκαιο ούτε σωστό αυτό που του συνέβη. Δεν πρέπει να υπάρχει κανέναν περιθώριο ανοχής απέναντι στην σεξουαλική κακοποίηση. Τελεία και παύλα. ΚΑΝΕΝΑ».

Εν συνεχεία, απευθύνεται στην Αρτζέντο και κάνει αναφορά ακόμα και στον Γουάινστιν: «Άζια, υπήρξες φίλη μου. Σε αγάπησα. Ξόδεψες και ρίσκαρες πολλά για να σταθείς στο πλευρό μου στο κίνημα MeToo. Ελπίζω πραγματικά να βρεις τον τρόπο μέσα από αυτή τη διαδικασία να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και να αποκαταστήσεις την εικόνα σου. Όλοι μπορούν να βελτιωθούν, ελπίζω να μπορέσεις κι εσύ. Κάνε το σωστό. Φέρσου δίκαια και ειλικρινά. Άσε τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της. Γίνει ο άνθρωπος που θα ήθελες να ήταν ο Χάρβεϊ Γουάινστιν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ