Ρέθυμνο: Δύο νεαροί Αλβανοί βίασαν 23χρονη Φινλανδή - Τους έπιασαν όταν ο ένας ήθελε συνέχεια μέσω Facebook

Σοκ και αποτροπιασμός.

Μία 22χρονη Φινλανδή που βρίσκεται για διακοπές στο Ρέθυμνο κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο νεαρούς Αλβανούς.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Κυριακής (26/08) όταν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου ενημερώνεται από την τοπική ΕΛ.ΑΣ. ότι στο Νοσοκομείο της πόλης υπάρχει μία νεαρή γυναίκα η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στο εμπορικό λιμάνι από δύο αλλοδαπούς.

Στελέχη του Λιμεναρχείου έφτασαν στο νοσοκομείο και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών που κατήγγειλε η 23χρονη από τη Φινλανδία. 

Οι Λιμενικές Αρχές της πόλης, σύμφωνα με το ekriti.gr, κατάφεραν πολύ γρήγορα να φτάσουν στα ίχνη του ενός εκ των δύο.

Πηγές ενημέρωσης είπαν ότι ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών αλλά και υλικού από κάμερες ασφαλείας, εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο, ένας 20χρονος Αλβανός.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 20χρονος που συνελήφθη πρώτος, φέρεται να τραβούσε σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε η 23χρονη.

Πάντως, όπως ισχυρίζονται οι δύο αλλοδαποί, όλα έγιναν με τη συναίνεση της τουρίστριας.

Πώς συνελήφθησαν οι δύο 

Αμέσως μετά την πράξη τους, όπως καταγγέλλει η τουρίστρια, οι δύο άνδρες έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Το καλό όμως για τις Λιμενικές Αρχές, ήρθε όταν ο ... κάμεραμαν της υπόθεσης, επικοινώνησε στα social media με την 23χρονη από τη Φινλανδία.

Κλείστηκε ραντεβού μεταξύ τους κι έτσι ήταν πολύ εύκολο για τις Λιμενικές Αρχές, να στηθούν λίγα μέτρα παρακάτω και με μια αστραπιαία επέμβαση, να του περάσουν χειροπέδες κι έτσι να φτάσουν και στον δεύτερο νεαρό, λίγη ώρα μετά. 

Αφού συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης όπου έμειναν μέχρι χθες το πρωί (29/08), οπότε και οδηγήθηκαν ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών στις οποίες τους είχε παραπέμψει ο Εισαγγελέας. Απολογήθηκαν και αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ