Ο Βαγγέλης Περρής υμνεί την συμπαρουσιάστρια του Αθηναΐδα Νέγκα με αφορμή τα γενέθλια της (Φώτο)

Την εκτιμά πολύ!

Τους συνδέει μια φιλία πέρα από την αψογη συνεργασία που έχουν στα τηλεοπτικά πλατό. Ο Βαγγέλης Περρής δείνχει και στο Instagram την εκτίμηση που τρέφει για την Αθηναΐδα Νέγκα, η οποία έχει γενέθλια.

Δείτε τι έγραψε για εκείνη:

«ΓΙΑΤΙ Η @athinaisnega ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ:ΓΙΑΤΙ μιλάει με το "παρακαλω πολύ" χωρις ποτέ να παρακαλάει. Της αρεςουν οι ταινίες της Disney. Θα μπορούσε να ειναι Αγγλίδα συγγραφέας που ξαφνικά φεύγει για τη Αφρική. Τραγουδάει Beatles. Λεει ακριβώς αυτα που πρεπει. Γελάει με τη καρδια της. Ετοιμάζει τραπέζι για την ημέρα την Ευχαριστιών. Σε κάνει να γελάς με τη καρδια σου. Εχει κόρη τη Μπεθ που δημιουργεί θεατρικά με αφορμή ενα καπελο. Της αρεσουν τα λουλούδια. Κάνει ωραίες χειραψίες. Μας εμπιστεύεστε το μωρο. Τη φαντάζομαι να ξαναγράφει τη Χιονάτη και να πρωταγωνιστεί η ίδια. Ζηλεύω τα γραπτά της. 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΘΗΝΑΙΤΣΑ ΜΟΥ!»

 

ΓΙΑΤΙ Η @athinaisnega ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ:ΓΙΑΤΙ μιλάει με το "παρακαλω πολύ" χωρις ποτέ να παρακαλάει. Της αρεςουν οι ταινίες της Disney. Θα μπορούσε να ειναι Αγγλίδα συγγραφέας που ξαφνικά φεύγει για τη Αφρική. Τραγουδάει Beatles. Λεει ακριβώς αυτα που πρεπει. Γελάει με τη καρδια της. Ετοιμάζει τραπέζι για την ημέρα την Ευχαριστιών. Σε κάνει να γελάς με τη καρδια σου. Εχει κόρη τη Μπεθ που δημιουργεί θεατρικά με αφορμή ενα καπελο. Της αρεσουν τα λουλούδια. Κάνει ωραίες χειραψίες. Μας εμπιστεύεστε το μωρο. Τη φαντάζομαι να ξαναγράφει τη Χιονάτη και να πρωταγωνιστεί η ίδια. Ζηλεύω τα γραπτά της. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΘΗΝΑΙΤΣΑ ΜΟΥ!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaggelis Perris (@perrisyrou) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ