Vintage pic - Η ... φονική ματιά της Σάρον Στόουν όταν διαφήμιζε το «Βασικό ένστικτο»

Τα χιλιάδες "like" που έλαβε  η φωτογραφία δείχνουν ότι και το κοινό θυμάται ακόμα την ταινία του Πολ Βερχόβεν και είχε λατρέψει την αποκαλυπτική Σάρον στο ρόλο της Κάθριν Τραμέλ.

Ποιος δεν θυμάται την "θανάσιμα" σέξι Σάρον Στόουν στο "Βασικό ένστικτο"; Με... δολοφονικό βλέμμα, μυστηριώδες ύφος, και "καυτές" πόζες, η διάσημη ηθοποιός είχε γίνει ο πονοκέφαλος του Μάικλ Ντάγκλας και... μας έκανε να δούμε αλλιώς τονπαγοθραύστη .

Η ηθοποιός θυμήθηκε το ερωτικό θρίλερ που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο, και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια vintage φωτογραφία από το promo της ταινίας  που παρά τις αρχικές αντιδράσεις, κατέληξε να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εισπρακτικά στη δεκαετία του 1990, συγκεντρώνοντας πάνω από 350 εκατομμύρια δολάρια, παγκοσμίως.

Η απλώς γνωστή μέχρι τότε Στόουν πήρε τον ρόλο μετά από οντισιόν και αφού προηγουμένως τον είχαν αρνηθεί -λόγω κυρίως των πολύ τολμηρών σκηνών- πρωτοκλασάτα γυναικεία ονόματα της εποχής, όπως η Κιμ Μπάσιντζερ, η Μέλανι Γκρίφιθ, η Τζίνα Ντέιβις, η Μεγκ Ράιαν, η Τζούλια Ρόμπερτς, η Μισέλ Φάιφερ κ.ά.

Η πειστική ερμηνεία της Σάρον Στόουν σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπορική απήχηση της ταινίας διεθνώς ανέδειξαν την ηθοποιό σε σύμβολο του σεξ και σε όνομα πρώτης γραμμής στον κινηματογράφο.

Τα χιλιάδες "like" που έλαβε  η φωτογραφία δείχνουν ότι και το κοινό θυμάται ακόμα την ταινία του Πολ Βερχόβεν και είχε λατρέψει την αποκαλυπτική Σάρον στο ρόλο της Κάθριν Τραμέλ.

 

#TBT to 1992 and the promo shoot for Basic Instinct. (dir. #PaulVerhoeven)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ