Η Κέιτ Μπλάνσετ με την συνταρακτική της εμφάνιση στο φεστιβάλ της Βενετίας απέδειξε ότι είναι η Βασίλισσα του σύγχρονου Χόλιγουντ (φώτο-βίντεο)

Για την πρεμιέρα της ταινίας A star is Born

Αέρας, στυλ, κομψότητα, φινέτσα, λάμψη μιας άλλης εποχής. Η Κέιτ Μπλάνσετ στο "κόκκινο χαλί" της Μόστρας στη Βενετία, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της και απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι φτιαγμένη από την στόφα των μεγάλων σταρ του Χόλιγουντ.

Μόνο με γυναίκες που άφησαν εποχή με το στυλ τους όπως η Όντρεϊ Χέπμπορν και η Αβα Γκάρντνερ θα μπορούσαμε να τη συγκρίνουμε.Η πολυβραβευμένη ηθοποιός βρέθηκε στη Βενετία για  την πρεμιέρα της ταινίας «Α Star is Born» (σσ. «Ένα αστέρι γεννιέται») και δεν ξέρουμε αν η ταινία θα κερδίσει τον Χρυσό Λέοντα πάντως η Κέιτ κέρδισε το "Όσκαρ καλύτερης εμφάνισης" με διαφορά.

Ντυμένη με μια παραμυθένια δημιουργία  Giorgio Armani Privé έκλεψε την παράσταση.Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στο υπέροχο βελούδινο φόρεμα του οίκου (από την συλλογή για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2018), με πολύ μακρύ τελείωμα κι ένα άκρως σαγηνευτικό ντεκολτέ, συνοδεύτηκε από μια πολύ εντυπωσιακή κοντή κάπα με φτερά και αστραφτερά κεντήματα. Τα σκουλαρίκια της είχαν την υπογραφή του οίκου κοσμημάτων Chopard.

Λαμπερή, περπατώντας με αυτοπεποίθηση  και αποπνέοντας θηλυκότητα και δυναμισμό πάνω στο κόκκινο χαλί, έκανε όλα τα φλας να στραφούν πάνω της. Ακριβώς όπως ταιριάζει σε μια αληθινή ντίβα, έγινε το επίκεντρο της βραδιάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ