Ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ 2018: Δείτε τον να συνομιλεί με νεαρούς και να παίζει μπάσκετ- Η φανέλα του ΠΑΟΚ (φωτο-βιντεο)

"μπορούμε πια να σχεδιάσουμε και να οραματιστούμε την Ελλάδα της επόμενης μέρας"

 Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι γεγονός ! Ο πρωθυπουργός βρίσκεται από την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη  και σήμερα εγκαινίασε την μεγάλη έκθεση. Χαμογελαστός και ευδιάθετος, περιηγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης, συνομίλησε με νεαρούς για το μέλλον της χώρας, και έπαιξε μπάσκετ!

Η 83η ΔΕΘ είναι μια ιστορική στιγμή για τη χώρα μας διότι είναι η πρώτη, μετά από 8 χρόνια, που μπορούμε πια να σχεδιάσουμε και να οραματιστούμε την Ελλάδα της επόμενης μέρας. Αλλά είναι μια σημαντική στιγμή και για τη Θεσσαλονίκη, που ανοίγει τα φτερά της και πλέον μπορεί να γίνει η οικονομική και εμπορική πρωτεύουσα των Βαλκανίων, είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού, στο facebook

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις ικανότητές του στο μπάσκετ αφού πέρασε από ένα γήπεδο μπάσκετ που έχει στηθεί στις εγκαταστάσεις της 83ης ΔΕΘ. Μάλιστα δοκίμασε  να κάνει μερικά σουτ. Στο πρώτο αστόχησε όμως στο δεύτερο ήταν εύστοχος και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Ο πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε με δύο αγόρια που φορούσαν τις στολές της Εθνικής Ελλάδος και της Dream Team  όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του newsit 

 

Ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ η φανέλα δώρο στον πρωθυπουργό

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το πρωί του Σαββάτου  και -μεταξύ άλλων- επισκέφτηκε και το περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι του “δικέφαλου του Βορρά” δώρισαν μία φανέλα της ομάδας στον πρωθυπουργό με το “Νο19” και μια τιμητική πλακέτα.

Μιλώντας σε παρευρισκόμενους, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Μπενφίκα στο Champions League: “Μας στεναχωρήσατε προχθές, περιμέναμε όλοι στην τηλεόραση να πανηγυρίσουμε την πρόκριση απέναντι στη Μπενφίκα, αλλά…” ανέφερε.

Μάλιστα, ανέφερε με… νόημα πως “έχει ομορφύνει ο ΠΑΟΚ”, σχολιάζοντας τις κοπέλες του περιπτέρου του συλλόγου!

Πάντως, λίγο πριν αποχωρήσει από το περίπτερο του “δικέφαλου του Βορρά”, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε πως στη βραδινή του ομιλία θα έχει ευχάριστα νέα για τους φίλους της ομάδας, τα οποία πιθανότατα θα αφορούν την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ