Πολ Μακ Κάρτνεϊ και Τζον Λένον… αυνανίστηκαν μαζί στη σκέψη και μόνο της Μπριζίτ Μπαρντό! Οι αποκαλύψεις του «σκαθαριού»

Ανομολόγητες ιστορίες.

Ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτικός σε πρόσφατη συνέντευξή του, όταν κι αποκάλυψε πως εκείνος κι ο Τζον Λένον αυτοϊκανοποιήθηκαν στη σκέψη της Μπριζίτ Μπαρντό.

Συγκεκριμένα, ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ ανέφερε: «Αντί να πίνουμε απλώς ποτά και να παρτάρουμε, δεν θυμάμαι καν αν μείναμε εκεί το βράδυ, καθόμασταν όλοι λοιπόν σε αυτές τις καρέκλες και τα φώτα έσβησαν και κάποιος άρχισε να αυνανίζεται, κι έτσι το κάναμε όλοι».

Το «σκαθάρι» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, στο περιοδικό «GQ»: «Δεν θυμάμαι καν αν μείναμε εκεί το βράδυ, καθόμασταν όλοι λοιπόν σε αυτές τις καρέκλες και τα φώτα έσβησαν και κάποιος άρχισε να αυνανίζεται κι έτσι το κάναμε όλοι».

Επίσης, ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ ανέφερε: «Φωνάζαμε ‘‘Μπριζίτ Μπαρντό’’! Ζήτω! Και μετά ο καθένας φώναζε κι άλλο όνομα». Ύστερα, θυμήθηκε ότι ο Τζον Λένον φώναξε το όνομα του Ουίνστον Τσόρτσιλ: «Ήταν μια άκακη πλάκα. Δεν ενόχλησε κανέναν. Ούτε την Μπριζίτ Μπαρντό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ