Σε κωματώδη κατάσταση η νεαρή γυναίκα που βίασαν και πέταξαν μισοπεθαμένη στο δρόμο

  Αγωνία για τη ζωή της

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται μια νεαρή κοπέλα η οποία δέχτηκε άγρια επίθεση, βιάστηκε και εγκαταλείφθηκε στην άκρη του δρόμου στο Ζεφύρι, την Τετάρτη.

Την φρικιαστική αυτή υπόθεση ερευνά με μυστικότητα η Ασφάλεια Αττικής. 

Την κοπέλα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 12 του μηνός, έπειτα από κλήση και αρχικά μεταφέρθηκε στο Αγία Όλγα και από εκεί στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως μάλλον πρόκειται για Ρομά, καθώς οι Αρχές δεν έχουν ταυτοποιήσει τα στοιχεία της. Μαζί της δεν είχε τσάντα, ούτε κάτι που να υποδηλώνει την ταυτότητά της. Οι αστυνομικοί της πήραν αποτυπώματα, ωστόσο δεν προέκυψε κάτι για το ποια είναι.  

Όταν το ΕΚΑΒ την μετέφερε στο Αγία Όλγα, πριν πέσει σε κώμα, δύο διαφορετικοί νοσηλευτές την ρώτησαν  για το όνομά της ωστόσο η νεαρή βρισκόταν σε σύγχυση. Στο έναν είπε ότι την λένε Μαρία και στον δεύτερο Ελένη.

Είναι πολύ πιθανό ο βιασμός να έγινε σε άλλο σημείο και έπειτα να την «πέταξαν» στο Ζεφύρι, στην οδό Σικελιανού.

  Επιπλέον, οι αστυνομικοί πήραν δείγματα DNA που εντόπισαν στα νύχια της, προκειμένου να αποκτήσει στοιχεία για την ταυτότητα του ή των βιαστών της, ενώ αναζητά υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή που βρέθηκε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ