Ζώδια: Αυτή η Κυριακή θα είναι απλά υπέροχη - Δες γιατί

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερμής Τρίγωνο με Πλούτωνα και Εξάγωνο με Δία και αυτή η Κυριακή είναι απλά υπέροχη! Τα καλά νέα και η καλοπροαίρετη διάθεση, αλλά και η τύχη σε επαφές και μετακινήσεις, είναι οι πρωταγωνιστές της περιόδου για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, όπως αναφέρει το oroskopos.gr

Κριός 
Γενικά
Δεν έχει σημασία η διάθεση με την οποία εκφράζεις κάποια πράγματα, Κριέ, αλλά ο τρόπος που εισπράττονται από του άλλους. Κάποιες πιο εκλεπτυσμένες και χαμηλών τόνων εκφράσεις ή απόψεις μπορεί να αποδειχτούν σωτήριες για την αποφυγή παρεξηγήσεων. Άλλωστε μην ξεχνάς, δεν έχουν όλοι την ίδια άνεση λόγου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σας, Κριοί, μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα κι άλλοι να τερματίσετε σχέσεις που σας κουράζουν και δε σας προσφέρουν κάτι. Τέτοιου είδους αποφάσεις όμως, απαιτούν να έχει προηγηθεί προσεκτική σκέψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, τα πας πολύ καλά. Καλό είναι, να περάσεις το βράδυ σου με αγαπημένα πρόσωπα, για να νιώσεις πιο όμορφα. Τα έξοδα συνεχίζουν να συσσωρεύονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Ευτυχώς, ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

Ταύρος

Γενικά
Σταμάτα να ψάχνεις για δικαιολογίες κι υπεκφυγές, Ταύρε μου. Η αλήθεια, όσο ωμή και κυνική κι αν είναι, πολλές φορές μπορεί ν’ αποδειχθεί σωτήρια και λυτρωτική. Η ειλικρίνεια ίσως πονάει, όμως μπορεί να απελευθερώσει τον άνθρωπο και να τον κάνει να δει τα πράγματα καθαρότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Ταύρε, τις αντιθέσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σου. Με συζήτηση σε χαμηλούς τόνους, προσπάθησε να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μη χαλάς την ψυχολογική σου κατάσταση, Ταύρε, σκεπτόμενος σήμερα θέματα δουλειάς. Φρόντισε να χαλαρώσεις. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα, παρόλο που τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα.

Δίδυμος

Γενικά
Η λεκτική και η μη λεκτική σου (γλώσσα του σώματος) επικοινωνία, Δίδυμε, δε συμβαδίζουν, με αποτέλεσμα να μπερδεύεις τους άλλους γύρω σου. Φρόντισε να βρεις μια ισορροπία των δύο, για να γίνεις πιο κατανοητός και να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, θα δώσεις και θα πάρεις στη σχέση σου. Είναι καλή ευκαιρία να μιλήσεις ανοιχτά στο σύντροφό σου, αφού θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Δίδυμε, φρόντισε να χαλαρώσεις από θέματα δουλειάς, αφού αύριο έχεις στο πρόγραμμά σου πάρα πολλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, παρασυρόμενος από το γεγονός ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν.

Καρκίνος

Γενικά
Κάποιες αναποδιές, Καρκίνε μου, θα δημιουργήσουν πρόβλημα στα σχέδιά σου και θα σε κάνουν ν’ αναθεωρήσεις το πρόγραμμά σου. Αντί να δυσανασχετείς και να παραπονιέσαι, καλό θα ήταν να σκεφτείς πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό, αφού τα νέα σου σχέδια μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάτι καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με το σύντροφό σου, Καρκίνε, που αφορούν το παρελθόν. Θα σας κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλετε άκρη. Καλύτερα να επιλέξετε τη διασκέδαση και την αναψυχή, πηγαίνοντας ίσως ένα ταξιδάκι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε σήμερα να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Λέων

Γενικά
Πολλές φορές, Λέων, χρειάζεται και κανένα ανώδυνο ψεματάκι, ή η απόκρυψη μέρους της αλήθειας. Όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες αντοχές και δεν είναι όλα για όλους. Γι’ αυτό χρήσιμο θα ήταν, οι δηλώσεις σου, πριν γίνουν, να έχουν και λίγο χρυσωμένο το χάπι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα θα είναι αρκετά καλά, αρκεί να διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που ίσως έχεις για το σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε προβληματίζουν αρκετά τα θέματα της δουλειάς σου, Λέων, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να ξεκουραστείς λίγο. Μη συνεχίζεις κινήσεις, που σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου. Πρέπει να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τα οικονομικά σου και άμεσα να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα.

Παρθένος 

Γενικά
Αυτή την περίοδο, Παρθένε, υπάρχει η ευκαιρία να δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου. Μετά από τόση κούραση και προσπάθεια, σου αξίζει ό,τι καλύτερο. Κοίτα να το χαρείς, να το απολαύσεις και να ξεκουραστείς. Έπεται και συνέχεια. Άλλωστε, οι τόσες υποχρεώσεις που έχεις, δεν τελείωσαν ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα, Παρθένε μου. Καλό είναι σήμερα, να χαλαρώσεις, να κάνεις μια αναδρομή και να θυμηθείς ότι σε ανάλογες περιπτώσεις τα κατάφερνες πάντα μια χαρά. Πολλά οικονομικά προβλήματα και έξοδα σ’ εκνευρίζουν και σου χαλούν τη διάθεση. Καλύτερα θα ήταν, να μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις αυτή την περίοδο.

Ζυγός

Γενικά
Επίλεξε να συγχωρείς, Ζυγέ μου, για να ξαλαφρώσει η ψυχή σου. Άλλωστε τα λάθη για τους ανθρώπους είναι. Συγχώρεσε αυτούς που σε πίκραναν. Έτσι, θ’ ανοίξεις το δρόμο για να λάβεις κι εσύ την κατανόηση που επιθυμείς, η οποία θα σε απαλλάξει από θλίψεις κι ενοχές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για ν’ αποφύγεις σήμερα λογομαχίες με το σύντροφό σου, Ζυγέ μου, εξήγησέ του με ηρεμία τις σκέψεις που σ’ απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Ζυγέ. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς, αφού έχεις φορτιστεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Θα εμφανιστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες και θα νευριάσεις αρκετά. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε νέα.

Σκορπιός

Γενικά
Καλά είναι τα υλικά αποκτήματα, Σκορπιέ μου, αφού χρειάζονται για την επιβίωση του ατόμου, αρκεί ο άνθρωπος να μη γίνεται έρμαιο και σκλάβος αυτών. Μη χαραμίζεις, λοιπόν, στιγμές από τη ζωή σου και κομμάτια από την ψυχή σου για υλικά αγαθά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου, Σκορπιέ, και σε ευνοεί, οπότε η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή, φυσικά προς το καλύτερο. Μπαίνεις σε περίοδο, κατά την οποία πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Η ευνοϊκή πλανητική συγκυρία ενισχύει κι εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ώστε να κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς πάντα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις στη δουλειά σου, Σκορπιέ. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Τα έξοδα συνεχίζονται κι αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε διαβεβαιώνω είναι, ότι πρέπει να ηρεμήσεις και να ξέρεις πως έρχονται καλύτερες μέρες.

Τοξότης 

Γενικά
Νοιώθεις, Τοξότη μου, πως το περιβάλλον σου σε «πούλησε» κι ότι έχεις πέσει σε δυσμένεια. Πριν αρχίσεις να εκτοξεύεις κατηγορίες και προβείς σε ενστάσεις, κάνε μια αυτοκριτική. Μια ειλικρινής προσέγγιση του εαυτού σου θα σου λύσει πολλές απορίες και θα σου δώσει απαντήσεις για τη διαμορφωμένη κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να εμπιστευτείς το σύντροφό σου, Τοξότη, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο πιο χαλαρά γίνεται. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Αιγόκερως

Γενικά
Αυτή την εποχή, Αιγόκερε, αρχίζει και ξεκαθαρίζει η θέση των άλλων απέναντί σου. Τα κρυφά και αναπάντητα ερωτήματα παύουν να υφίστανται. Το ξεκαθάρισμα αυτό έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Φρόντισε να χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά τις πληροφορίες αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου, Αιγόκερε, είναι ξεκάθαρα, αλλά χρειάζεται να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου. Μη ασχοληθείς σήμερα με προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό είναι να τα ξεχάσεις και να κοιτάξεις μπροστά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά όλα αυτά ας μείνουν για αύριο. Σήμερα, φρόντισε να ξεκουραστείς. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο, που θ’ αρχίσουν να ισορροπούν περισσότερο.

Υδροχόος

Γενικά
Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, Υδροχόε μου, δε σημαίνει ότι όλα θα πετύχουν, και γι’ αυτό καλό θα ήταν, στα πλάνα σου να υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Πολλά από αυτά ίσως να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν έτσι όπως τα φαντάζεσαι. Σε κάποια θ’ αναγκαστείς να βάλεις νερό στο κρασί σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλος. Θα κάνεις με το ταίρι σου συζητήσεις, που θα ενισχύσουν τις ήδη γερές βάσεις της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, θα έχεις ισορροπία και θα δεις να κινούνται πολλά πράγματα, που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα. Σήμερα όμως είναι Κυριακή, οπότε άφησέ τα όλα αυτά για την εβδομάδα που έρχεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Ευτυχώς όμως, τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θα τ’ αντιμετωπίσεις.

Ιχθύς

Γενικά
Η μέρα ενδείκνυται για χαλάρωση και ξεγνοιασιά, Ιχθύ. Πάρε το σύντροφό σου ή μερικούς καλούς φίλους και φρόντισε να το ρίξεις έξω. Το χρειάζεσαι κι εσύ και η οικογένεια σου. Οι υποθέσεις που σε κυνηγούν, μπορούν να περιμένουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Ιχθύ μου, να έχεις κριτική διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου. Ο ρομαντισμός, ο ερωτισμός κι η διασκέδαση είναι «αντίδοτα» για εντάσεις και παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα δεις τη μοναξιά σου τώρα να σταματά, αφού η Αφροδίτη από το Σκορπιό σε ευνοεί και θα κάνει τους άλλους να μαγνητίζονται από την παρουσία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, θα καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από την πίεση της εβδομάδας που πέρασε. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς όμως, αφού στο κοντινό μέλλον τα πράγματα θα βελτιωθούν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ