Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Πάνος Καμμένος για τη μείωση των συντάξεων: «Δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι με τους δανειστές - Το μέτρο δεν θα εφαρμοστεί» (Βίντεο)

Τι δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε, σήμερα (17/09), ότι το μέτρο της περικοπής των συντάξεων δεν πρόκειται να εφαρμοσθεί.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ανέφερε: «Δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι με τους δανειστές. Όταν θα βγουν τα στοιχεία του τρίτου τριμήνου, ο Τσακαλώτος θα τους πει: "Έχουμε τα στοιχεία που δείχνουν ότι το μέτρο δεν χρειάζεται να ληφθεί". Το 2019 δεν θα εφαρμοστεί το μέτρο της μείωσης των συντάξεων, όπως το είχε ζητήσει το ΔΝΤ».

Όσον αφορά το τρίτο Μνημόνιο, ο κ. Καμμένος δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ότι έχει : ««Το πρόγραμμα που ζητήσαμε να εγκρίνει ο ελληνικός λαός τον Σεπτέμβριο του 2015, είναι εκείνο που υπογράψαμε τον Ιούλιο του '15, αλλάζοντας κάθετα τη στάση μας από την εντολή που είχαμε πάρει τον Ιανουάριο του 2015. Δεν πήραμε μόνο την έγκριση του ελληνικού λαού, αλλά και της Ν.Δ.. Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, πρόεδρος -τότε- του κόμματος, προς τιμήν του, υπερψήφισε την συμφωνία με τους δανειστές».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ