Ο 59χρονος κατηγορούμενος για τον φόνο της 38χρονης στο Ρέθυμνο - Βρέθηκε αίμα της στο σπίτι και το αυτοκίνητό του

Ο συλληφθείς χαρακτηρίζεται ως "ιδιαίτερα σκληρός".

Ενώπιον του Ανακριτή Ρεθύμνου οδηγείται, σήμερα (17/09), ο 59χρονος άνδρας που συνελήφθη πριν από 2 ημέρες, κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της άτυχης 38χρονης Αντονίζα Ζόεβα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μυστηριωδώς τον περασμένο Μάιο από περιοχή του Ρεθύμνου.

Ο 59χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε ανθρωποκτονία για κτηματικές διαφορές, αποφυλακίστηκε πριν από περίπου 12 χρόνια και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, διατηρούσε σχέση με την 38χρονη Βουλγάρα.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες της εξαφάνισης της 38χρονης, οι Αρχές είχαν βάσιμες υποψίες που στρέφονταν γύρω από τον 59χρονο, με την πολύμηνη και συστηματική έρευνά τους, να οδηγεί τελικά στα ίχνη του.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στο ekriti.gr, το αίμα που βρέθηκε τόσο στο σπίτι του όσο και στο αυτοκίνητό του που είχε σταλεί για εξονυχιστική έρευνα στην Αθήνα, είναι αυτό της 38χρονης.

Μάλιστα, όπως σχολιάζει η ίδια πηγή, "δεν μιλάμε απλά για κηλίδες αλλά για ποσότητα που δεν δικαιολείται". Ένα άλλο στοιχείο που έκανε τις Αρχές να φτάσουν στα ίχνη του και να τον συλλάβουν μετά και την έκδοση του εντάλματος, ήταν οι τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα στους δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος που από τις Αρχές χαρακτηρίζεται ως "ιδιαίτερα σκληρός" δεν έχει μέχρι τώρα συνεργαστεί με τις Αρχές καθώς δεν έχει πει λέξη. Ούτε για το τι ακριβώς έχει γίνει αλλά ούτε για το που είναι το πτώμα. Οι Αρχές όμως που είναι πεπεισμένες ότι βρίσκονται μπροστά σε ανθρωποκτονία, ελπίζουν σε άμεσες εξελίξεις και πιστεύουν ότι ο 59χρονος θα "σπάσει" και θα μιλήσει. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ