Next Top Model: Οι κριτές μιλούν για το «κόψιμο» της εντυπωσιακής Ιωάννας Μπέλλα - Οι πλαστικές δεν έκαναν καλό

«Άλλο μια ωραία γυναίκα, εντυπωσιακή που βγαίνει έξω και θέλουν να τις μιλήσουν όλοι οι άνδρες και άλλο μοντέλο».

Το Next Top Model επέστρεψε φέτος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Βρισκόμαστε στη φάση των οντισιόν και σήμερα είναι το δεύτεορ επεισόδιο στο κάναλι του Star.

Στην πρεμιέρα αρκετοί στάθηκαν στο κόψιμο της εντυπωσιακής Ιωάννας Μπέλλας, λόγω των πλαστικών επεμβάσεων στα χείλη και το στήθος της.

Το πρωί της Δευτέρας, ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός και το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκαν στο πρωινό του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησαν για τον τρόπο με τον οποίο ασκούν κριτική στις διαγωνιζόμενες.

Εκείνο που σημειώνουν και οι δύο κριτές του GNTM είναι πως ο ρόλος τους είναι να ασκήσουν κριτική, κάτι που πρέπει να γίνει κατανοητό από τις διαγωνιζόμενες και τους τηλεθεατές. «Αυτός ο χώρος είναι γεμάτος απόρριψη.

Τώρα ήρθαν σε ένα casting, αλλά έξω στην αγορά μπορεί να πάρουν μέρος σε δέκα casting και να απορριφθούν και στα δέκα» σχολιάζει ο φωτογράφος με το μοντέλο να συμπλήρώνει πως έχει δεχτεί την απόρριψη χιλιάδες φορές.

«Είναι ένα casting, είναι κάτι που κάνω στη ζωή μου πάρα πολλά χρόνια. Εγώ δεν είμαι τηλεοπτικός, αν δεν κάνεις θα σου το πω και θα σου εξηγήσω το γιατί» σημειώνει και ο Δημήτρης Σκουλός και προσθέτει: «Το πρόβλημα υπάρχει όταν κάποιοι άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν. Δεν κάνουμε όλοι για φωτογράφοι, για παρουσιαστές, για πολλά πράγματα.

Εγώ είμαι φωτογράφος μόδας. Η Ιωάννα Μπέλλα για μένα είναι μια χαρά εντυπωσιακή γυναίκα, αλλά δεν κάνει. Υπάρχουν γυναίκες που θα της δει κανείς στον δρόμο και δεν καταλαβαίνει ότι είναι μοντέλα. Άλλο αυτό που αρέσει στους φίλους μου και άλλο η δουλειά.

Αν θέλει κάποια γυναίκα να διορθώσει κάτι ας το διορθώσει, αλλά δεν μπορεί να γίνει μοντέλο»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη σειρά της τονίζει: «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει κάτι πολύσημαντικό. Τα κορίτσια έρχονται σε εμάς για να τους κρίνουμε. Είναι η δουλειά μας. Δεν προσπαθούμε να περάσουμε την άποψή μας στον καθένα και να πούμε αυτό είναι το σωστό για όλους».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ