Ίος: Κυκλαδίτικη ομορφιά και παράδοση, αλλά και κέφι και ζωντάνια - Απίθανο βίντεο από ψηλά!

Το πάρτυ στο νησί δεν σταματά ποτέ!

Ίος, νησί μαγικό, με χαρακτηριστική κυκλαδίτικη ομορφιά, παράδοση και ζωντάνια. Είναι εκείνο το νησί που θα επιλέξεις αν θέλεις να μάθεις τι θα πει πραγματική διασκέδαση, γιατί η Ίος δεν σταματά το πάρτυ ποτέ. Κόσμος πολύς, μουσική να παίζει δυνατά και ατέλειωτο κέφι.

Αν και τις βραδινές ώρες παραδίδει μαθήματα χορού και μουσικής, το πρωί ενδείκνυται για βόλτες στα σοκάκια της, ανάμεσα στα κυκλαδίτικα σπιτάκια και τις στοές, τα καφέ και τα καλόγουστα μαγαζάκια, εστιατόρια με διεθνή κουζίνα και την Παναγία Γκρεμιώτισσα να επιβλέπει και να προστατεύει. Η Ίος παρότι θεωρείται νησί του κεφιού καταφέρνει και διατηρεί τον παραδοσιακό της χαρακτήρα που απλώνεται μέσα από τα στενά και τα πλακόστρωτα σοκάκια.

Στη Χώρα εκτός από την Παναγιά τη Γρεμνιώτισσα, μπορείτε να επισκεφτείτε το θέατρο Οδυσσέας Ελύτης, ενετικά ερείπια μεσαιωνικού κάστρου, το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, το ναό του Πυθίου Απόλλωνα, το εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης, τους ανεμόμυλους, το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων, την αγορά της αρχαίας πόλης κ.α.

Η τουριστική προέλευση στη Χώρα είναι μεγάλη κάθε τουριστική περίοδο, αφού στο νησί σας εξασφαλίζεται μια ευχάριστη διαμονή στα διαθέσιμα καταλύματά της, αλλά και να περάσετε ξέφρενες βραδιές στα πολλά μπαράκια που θα βρείτε.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο madeingreece.news στις 19 Σεπτεμβρίου 2018.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ