Γαλλίδα αιχμάλωτη του 34χρονου στη Λαμία: «Σκεφτόμουν ότι θα πεθάνω» - Όλη η μαρτυρία της (Βίντεο)

Πώς κατόρθωσε να κρατήσει το κινητό τηλέφωνό της.

Τα όσα πέρασε από το βράδυ της Τετάρτης, 12 Σεπτεμβρίου μέχρι και το Σάββατο το πρωί που τη βρήκαν οι αστυνομικοί, περιέγραψε η 40χρονη Γαλλίδα που έπεσε θύμα των ορέξεων του 34χρονου φίλου της από τη Λαμία.

Η Γαλλίδα επαναλμαβάνει σημεία της κατάθεσής της, ενώ δίνει πληροφορίες για το πώς κατόρθωσε να κρατήσει ανοιχτό το κινητό της χάρη στο οποίο οι αστυνομικοί την εντόπισαν βάζοντας τέλος στο μαρτύριο της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η Γαλλίδα δήλωσε στον Alpha: «Με κάθισε σε μια καρέκλα. Αφού με έδεσε στην καρέκλα, μετά με έβαλε στο κρεβάτι του και με έδεσε εκεί, μου έδεσε τα μάτια και μου έκλεισε το στόμα…Ήμουν φυλακισμένη, Μου είπε ότι ήθελε να είμαι μόνο δική του σκλάβα. Εγώ δεν ήθελα. Του είπα: Όχι! Και μου απάντησε ότι αυτό θα είμαι, ότι δεν έχω καμία επιλογή και ότι κανείς δεν θα έρθει α με αναζητήσει και ότι δε θα με βοηθήσει κανείς και ότι θα μείνω έτσι και ότι ο χώρος όπου βρίσκομαι είναι η φυλακή μου. Τρεις μέρες (με κράτησε φυλακισμένη)».

«Το μόνο που σκεφτόμουν από την αρχή ήταν ότι θα πεθάνω» ανέφερε και πρόσθεσε: «Μου άφησε το κινητό μου τηλέφωνο γιατί το διαπραγματεύτηκα, επειδή τηλεφωνούσε η κόρη μου και του εξήγησα ότι χρειάζομαι να έχω το κινητό τηλέφωνο για να μιλάω με την οικογένειά μου και να τον κάνω να καταλάβει ότι αν δεν απαντάω, θα καλέσουν την αστυνομία και θα με αναζητήσουν».

Επίσης, η Γαλλίδα τόνισε: «Η τιμωρία που θέλω για αυτόν είναι η φυλακή ώστε να σταματήσει. Ίσως τότε να δει πώς είναι η φυλακή για κάποιον που θέλει να είναι ελεύθερος. Να πάει ίσως να τον δει ένας γιατρός, ένας καλός γιατρός».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ