Αποκαλυπτική η Τζέιν Φόντα: Βίασαν την μητέρα μου και αυτοκτόνησε όταν ήμουν 12, με βίασαν και μένα - Οι πλαστικές που μισεί

Μια μεγάλη εξομολόγηση.

Η Τζέιν Φόντα αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι η μητέρα της είχε πέσει θύμα βιασμού και τελικά αυτοκτόνησε.

Η 80χρονη ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη αυτή σε μία εκδήλωση για τον εορτασμό της 40ης επετείου του Κέντρου θεραπείας από το βιασμό, το οποίο παρέχει ολοκληρωμένη δωρεάν θεραπεία για τα θύματα βιασμών.

Η ηθοποιός είπε ότι το ανακάλυψε διαβάζοντας τα απομνημονεύματα της μητέρας της και στα οποία έγραφε ότι είχε κακοποιηθεί όταν ήταν μικρή.

Η ίδια δήλωσε ότι τώρα πια ήταν σε θέση να καταλάβει την περίεργη συμπεριφορά της μητέρας της η οποία αυτοκτόνησε όταν η Φόντα ήταν 12 ετών.

«Για για να σου δώσω να καταλάβεις το τίμημα της πατριαρχίας στις γυναίκες, με έχουν βιάσει, έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά ως παιδί και έχω απολυθεί επειδή δεν κοιμήθηκα με το αφεντικό μου και πάντα σκεφτόμουν ότι ήταν δικό μου λάθος, ότι δεν έκανα ή δεν είπα το σωστό», δήλωσε η Φόντα τονίζοντας παράλληλα ότι γνωρίζει κοπέλες που δεν έχουν αντιληφθεί ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. 

«Ξέρω νέα κορίτσια που έχουν βιαστεί και δεν γνώριζαν καν ότι αυτό ήταν βιασμός», είπε και συνέχισε: «Σκέφτονται “πρέπει να συνέβη επειδή είπα όχι με τον λάθος τρόπο».

Σχετικά με τις πλαστικές της η διάσημη ηθοποιός είχε παραδεχθεί πως είχε πειράξει τα μάτια και τη γνάθο της.

Στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της στο HBO είπε:

«Χαίρομαι που δείχνω καλή για την ηλικία μου, αλλά έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Δεν πρόκειται να πω ψέματα γι' αυτό. Δεν μου άρεσε να δείχνω κουρασμένη ενώ δεν ήμουν. 

Σε ένα επίπεδο, μισώ το γεγονός ότι είχα την ανάγκη να αλλάξω τον εαυτό μου σωματικά για να αισθανθώ ότι είμαι εντάξει. 

Μακάρι να μην ήμουν έτσι. Λατρεύω τα πρόσωπα στα οποία φαίνεται ο χρόνος. Μου αρέσει το πρόσωπο της Βανέσσας Ρεντγκρέιβ».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ