Πως αποχαιρέτησε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος τον Ζακ Κωστόπουλος :έχασε τη ζωή του ληστεύοντας το κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας (φώτο)

"Η βασανισμένη, η γενναία, η γλυκιά, η σκληρή ψυχούλα του, στην κρίση του κάθε αναμάρτητου. Δεν θα συνέλθουμε και θα σ αγαπάμε Ζακ μου»

Το πανελλήνιο παρακολούθησε  συγκλονισμένο  την ιστορία του ληστή, που έχασε τη ζωή του όταν επιχείρησε να κλέψει το κοσμηματοπωλείο  στην Ομόνοια. Ο νεαρός  ήταν ο  33χρονος Ζαχαρίας Κωστόπουλος.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποχαιρέτησε, μέσω Facebook, τον φίλο του, υπογραμμίζοντας πως «ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε (πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)...».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου έχει ως εξής:

«Αυτή η ψυχάρα, αυτός ο αλήτης, αυτός ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε (πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)... Η βασανισμένη, η γενναία, η γλυκιά, η σκληρή ψυχούλα του, στην κρίση του κάθε αναμάρτητου. Δεν θα συνέλθουμε και θα σ αγαπάμε Ζακ μου» έγραψε ο κ. Βαλλιανάτος.

Ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν δραστήριο μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

 Υπενθυμίζουμε ότι  ο ιδιοκτήτης του  κοσμηματοπωλείου ,συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης που είναι κακουργηματικού βαθμού και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ο κοσμηματοπώλης πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη.